ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Επιμήκυνση οργασμού μέχρι και 15 λεπτά

Tweet
Share
Tweet
Share

Το τάντρα, η κλασσική γιόγκα και άλλα εξωτικά είδη της μυστηριακής Ανατολής θεωρούνται ήδη ντεμοντέ. Περνά από πάνω τους σαν οδοστρωτήρας, ένα νέο είδος άσκησης που εξοβελίζει τα μέχρι τώρα γνωστά.

Πρόκειται για τον διαλογισμό οργασμού, γνωστό στη Βρετανία ως «ΟΜ», μια πρακτική που συνδέει το σεξ με το συναίσθημα, καλλιεργεί μια καλύτερη σύνδεση μεταξύ των συντρόφων και πρωτίστως, ενισχύει την ευελιξία.

Ο διαλογισμός οργασμού είναι έμπνευση της Αμερικανίδας Νικόλ Ντεντόν και συνδυάζει τις μεθόδους και την φιλοσοφία της γιόγκα και του διαλογισμού. Ο στόχος, όπως μεταξύ άλλων υπόσχεται η ιδρυτής της μεθόδου, είναι να παραμένει η κλειτορίδα σε διέγερση για 15 ολόκληρα λεπτά!

Η νέα «τρέλα» ξεκίνησε το 2001 και αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες καθηγητές  και 30 εξειδικευμένα κέντρα. Τα μαθήματα γίνονται και ατομικά, αλλά εάν κάποιος θέλει μπορεί να πάρει και το ταίρι του. Όσο για το ηλικιακό target group είναι πολύ διευρυμένοκαι εκτείνεται από 20 έως 80 ετών. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman