ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ημερολόγιο μιας συνοδού πολυτελείας

Tweet
Share
Tweet
Share

Η αποκάλυψη μιας υπόθεσης δωροδοκίας στη Βρετανία, όπου ένας μεγαλοτραπεζίτης κατηγορείται ότι, πλήρωνε τις "συνοδούς πολτελείας" τις οποίες συναντούσε σε ακριβά ξενοδοχεία, με "μαύρο χρήμα", έφερε στο φως τις εργασιακές συνθήκες αυτής της ειδικής κατηγορίας γυναικών. 

Το προσωπικό ημερολόγιο μιας από αυτές που, κατά δήλωσή της, ονομάζεται, "Νικόλ", έκανε προ καιρού τον γύρο των Λονδρέζικων εφημερίδων, αποκαλύπτοντας άγνωστα μέχρι χθες, μυστικά της δουλειάς.

Δευτέρα    

«Εχω ραντεβού στις 7 μ.μ. με τον Τόνι, έναν Ουαλό πελάτη, γύρω στα 50, που με συναντά κάθε φορά που έρχεται στο Λονδίνο. Υποθέτω πως είναι παντρεμένος, γιατί φορά βέρα.

Μου ζήτησε να πάω να τον επισκεφτώ μόνο με τα εσώρουχα κάτω από το παλτό μου. Ωστόσο, εγώ φόρεσα τζιν και από πάνω το παλτό, για να μην αποκαλυφθώ καθώς θα περνάω από το λόμπι του ξενοδοχείου. 

Ο ρεσεψιονίστ δεν μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία όταν μπήκα μέσα με δεμένο σφιχτά το παλτό μου. Το έχει δει πολλές φορές στο παρελθόν. Όταν ανεβαίνω πάνω, βγάζω το τζιν και μένω με τα εσώρουχα μέσα από το παλτό, όπως ακριβώς ήθελε ο πελάτης μου.   

Ο Τόνι ανοίγει την πόρτα με "επιθετική" διάθεση. Θέλει να το κάνουμε πάνω στο γραφείο, και στα γρήγορα, γιατί έχει ένα επαγγελματικό δείπνο στο οποίο πρέπει να πάει. Στις 7.30 μ.μ. φεύγω από το ξενοδοχείο με 350 λίρες στην τσέπη και φορώντας το παντελόνι μου.

Τετάρτη

Σήμερα βλέπω τον Έντουαρντ, άλλον έναν "κανονικό" πελάτη, που με πληρώνει περισσότερο βασικά, για να περνάω όλο το απόγευμα μαζί του. Είναι ένας αξιαγάπητος άνδρας, στα 60 του, η γυναίκα του οποίου υποφέρει από άνοια και είναι στο σπίτι για θεραπεία.

Προφανώς τη θαυμάζει και θα ήθελε να είναι μαζί της, όχι μαζί μου. Αν μπορούσε όμως. Τρώμε σε ένα απομονωμένο εστιατόριο και συνεχώς μού μιλάει για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Μετά πάμε σε ένα δωμάτιο που έχει νοικιάσει και χρησιμοποιεί ένα sex toy πάνω μου.

Ο Έντουαρντ δεν θέλει ποτέ να τον αγγίζω και κάποιες φορές μάλιστα δεν κάνουμε σεξ -απλώς μιλάμε. Με τον Εντουαρντ περιστασιακά έρχομαι σε οργασμό, ενώ, συνήθως, με 9 στους 10 πελάτες προσποιούμαι. Μετά μου δείχνει φωτογραφίες των παιδιών του. Ούτε εγώ ούτε εκείνος μιλάμε για το ότι είμαι μικρότερη από την κόρη του. 

Πέμπτη

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά. Έχω κοιμηθεί με πάνω από 100 διαφορετικούς άντρες αυτό το διάστημα. Αφότου η εταιρεία στην οποία δούλευα ως web designer πτώχευσε, έγινα ελεύθερη επαγγελματίας και δούλευα part time σε ένα μπαρ στο West End, για να βγάζω κάποια έξτρα χρήματα.

Πάντα υπήρχαν εκεί κοπέλες που πήγαιναν με "κανονικούς" ανθρώπους. Όταν ο ιδιοκτήτης του μπαρ μου είπε ότι υπήρχαν συνοδοί που έβγαζαν έως και 500 λίρες κάνοντας σεξ, έσπειρε τον σπόρο μέσα μου. Ήξερα ότι είμαι όμορφη όπως αυτές οι κοπέλες και όλοι οι άνδρες έδειχναν απολύτως φυσιολογικοί.

Όσο σκεφτόμουν τα χρήματα, τόσο έμπαινα περισσότερο στον πειρασμό. Έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω μια φορά για να δω πώς θα πάει. Αρχικά, υπέγραψα συμβόλαιο με μια εταιρεία, καθώς νόμιζα ότι έτσι θα ήμουν πιο ασφαλής.

Μου έδωσαν το όνομα "Νικόλ". Με τον πρώτο μου πελάτη, έναν 30χρονο Ιταλό, ήμουν τρομοκρατημένη, αλλά το σεξ μαζί του ήταν απολύτως φυσιολογικό, τίποτα το πικάντικο. Η μεγαλύτερη έξαψή μου μαζί του, πάντως, ήταν όταν μου έδωσε έναν φάκελο γεμάτο χρήματα.

Πλέον, οι περισσότεροι πελάτες μου με "κλείνουν" μέσω ίντερνετ. Οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για μένα που τα πάω τόσο καλά δουλεύοντας ως ανεξάρτητη web designer και νομίζουν ότι έτσι βγάζω τα λεφτά μου. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα ότι μπορούν να μάθουν την αληθινή ζωή μου. 

Λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι πρέπει να τα παρατήσω, αλλά τώρα νοικιάζω ένα διαμέρισμα που λατρεύω. Είναι πολύ δύσκολο να παρατήσεις κάτι που σου φέρνει πολλά λεφτά. Πάντως, έχω σχεδιάσει ένα σάϊτ για άλλες κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς, τα λεφτά είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που βγάζω ως συνοδός. 

Σάββατο

Τα Σαββατοκύριακα είναι ήσυχα, γιατί οι περισσότεροι πελάτες μου είναι με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, δέχθηκα μια κλήση για ραντεβού από μια γνωστή διεύθυνση στο Τσέλσι και αναγκάστηκα να αναβάλω τα πλάνα μου για φαγητό.

Είναι πολύ ενοχλητικό όταν πρέπει να συναντήσω δύο πλουσιόπαιδα που είναι γύρω στα είκοσι. Όταν φτάνω, είναι άλλη μία συνοδός κυρίων εκεί και ήδη παίρνουν ναρκωτικά και πίνουν. Δεν συμμετέχω στο πάρτι.

Αυτός μου προσφέρει κι άλλα λεφτά για να κάνουμε σεξ όλοι μαζί, αλλά όταν αρνούμαι χωρίζουμε σε ζευγάρια. Ο "δικός μου" με αναγκάζει να το κάνω μαζί του πολλές φορές. Δεν είναι επικίνδυνος -θα έφευγα αν ένιωθα έτσι- αλλά αλαζονικός και αντιπαθητικός.

Όταν δεν γουστάρω έναν πελάτη, απλά προσπαθώ να φέρνω άλλες εικόνες στο μυαλό μου. Αρχίζω και σκέφτομαι τι ταινία θα δω μετά.    

 

Τρίτη

Ημέρα ρεπό. Περνάω μία ώρα για αποτρίχωση και τεχνητό μαύρισμα -το μεγαλύτερο μειονέκτημα της δουλειάς. Αφού τελειώνω, φοράω ένα φαρδύ, άνετο παντελόνι. Οι πελάτες μου ίσως να νομίζουν ότι κυκλοφορώ όλη μέρα με σέξι ρούχα, αλλά αυτό είναι μόνο στη φαντασία τους. Έχω μια ντουλάπα γεμάτη με σέξι εσώρουχα, ρούχα και sex toys, αλλά στην πραγματική ζωή φοράω παντελόνια και αθλητικό σουτιέν.  

Αργότερα, συναντώ φίλες μου σε ένα μπαρ. Είμαστε όλες μόνες και αυτές είναι απασχολημένες με το Tinder, αλλά εγώ δεν έχω κάνει κάποιο ραντεβού με άνδρα αφότου ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ περίπλοκο. Αν συναντούσα τον «εκλεκτό» θα σταματούσα -αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Παρασκευή

Πρώτος πελάτης μου είναι ο Χιούγκο, ένας παντρεμένος τραπεζίτης, που θέλει να με φιλάει παντού πριν πάει στο σπίτι του στο Gloucestershire για το Σαββατοκύριακο. 

Ο Χιούγκο, που μου είπε ότι έχει δύο κόρες, λατρεύει τα παιχνίδια με χειροπέδες, να με δένει και να με χτυπάει. Θέλει να παίζω τη σέξι γραμματέα του ενώ μου μιλάει βρόμικα.

Ο επόμενος, στην άλλη άκρη της πόλης, είναι ο Νικ, που είναι υπέροχος άνθρωπος, αλλά υπερβολικά χοντρός. Πάντα όταν συναντιόμαστε είναι μέσα στην μπανιέρα, που τη γεμίζει με αφρόλουτρο για να κρύβει το πάχος του την ώρα που με κοιτάζει να χαϊδεύομαι. Τουλάχιστον είναι καθαρός, σε αντίθεση με κάποιους πελάτες μου.  

Τέλος, είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών που θέλει να κάνουμε τρίο στο ξενοδοχείο τους. Δεν συμμετέχω, αλλά προσποιούμαι. Ενώ οι δυο τους κάνουν σεξ, εγώ είμαι ξαπλωμένη δίπλα τους -νιώθω σαν ξένη σε όλο αυτό. Υποθέτω ότι το αποψινό ήταν δική της φαντασίωση.

Όταν τελειώνουμε, φαίνονται αμήχανοι και μου ζητούν να φύγω γρήγορα. Τρεις πελάτες σε μια μέρα είναι το πλαφόν μου -αλλά έβγαλα πάνω από 1.000 λίρες.

Σάββατο

Ο Τρεβ θέλει να του κάνω μασάζ με λάδι που να έχει... happy end. Είναι 50άρης, φαλακρός, αλλά με τρίχες περισσότερες από γορίλα σε όλο το υπόλοιπο σώμα του, που κάνει το μασάζ με λάδι πολύ δύσκολο -όχι ότι θέλει να σπαταλάω πολύ χρόνο στην πλάτη του.

Ο Τρεβ είναι φανταχτερός και φοράει ένα τεράστιο Rolex. Μου μιλάει για την επιχείρησή του στο Έσσεξ που τον έκανε εκατομμυριούχο -οδηγάει ένα Range Rover. Ο Τρεβ ξεκάθαρα απολαμβάνει την ώρα που απλώνει μπροστά μου ένα-ένα τα χαρτονομίσματα των 50 λιρών.

Μοιάζει σαν μια επιχειρηματική συναλλαγή -και επί της ουσίας είναι. Το να είσαι συνοδός είναι μια δουλειά παροχής υπηρεσιών όπως τόσες άλλες. 

Κάποιες ημέρες είναι καλύτερες από άλλες, κάποιοι άντρες είναι αξιαγάπητοι και κάποιοι όχι τόσο καλοί μαζί μου. Αισθάνομαι σαν πορνοστάρ ή ψυχολόγος, με κάποιους άντρες το απολαμβάνω, με κάποιους σφίγγω τα δόντια και σκέφτομαι τα λεφτά.

Αλλά το να είμαι συνοδός κυρίων μου έχει διδάξει ένα πράγμα: Πολύ συχνά, το μόνο που χρειάζεται για να ικανοποιήσεις έναν άντρα, είναι να του προσφέρεις σεξ με ένα χαμόγελο. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman