ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το λέει και η Επιστήμη: Το μέγεθος τελικά παίζει ρόλο...

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι περισσότεροι άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος του μορίου τους. Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων, φρόντισε να ενισχύσει τους φόβους τους. 

Μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Journal of Sexual Medicine, κατέδειξε ότι τα πιο μακριά ανδρικά μόρια μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες περισσότερους κολπικούς οργασμούς - αλλά όχι απαραίτητα και κλειτοριδικούς.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες με πιο μακριά ανδρικά μόρια μπορούν να φέρουν πιο συχνά τις γυναίκες σε οργασμό.

Η μελέτη εξηγεί: «Η έρευνα δείχνει ότι ο οργασμός της γυναίκας κατά τη διάρκεια της κολπικής συνουσίας επηρεάζεται από τη σωματική κατάσταση του άνδρα παρτενέρ, το μέγεθος του μορίου του και φαίνεται ότι υπάρχει προτίμηση στα μεγαλύτερα ανδρικά μόρια καθώς συνδέονται με πιο συχνούς κολπικούς οργανισμούς».

Οι ερευνητές προσέθεσαν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο οργασμός επιτεύχθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί ταυτόχρονος αυνανισμός της κλειτορίδας.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα μετά από ερωτήσεις που υπέβαλε σε γυναίκες από τις οποίες ζητήθηκε να απαντήσουν κατά όσο το τα μεγαλύτερα ανδρικά μόρια επηρέαζαν το σεξ και τη συχνότητα με την οποία έρχονταν σε οργασμό.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι οι περισσότεροι οργασμοί σημειώνονται όταν οι γυναίκες έρχονται σε ερωτική επαφή με άνδρες που έχουν μεγαλύτερα μόρια.

Οι ερευνητές εξήγησαν: «Οι γυναίκες που προτιμούν τη βαθιά διείσδυση και την κολπική διέγερση, είναι πιο πιθανό να φθάσουν πιο συχνά σε κολπικό οργασμό επιλέγοντας έναν παρτενέρ μου διαθέτει μεγαλύτερο μέγεθος ανδρικού μορίου από εκείνον που διαθέτει ο μέσος όρος».

Πηγή: New York Post

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman