ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί στη Λευκορωσία δουλεύουν γυμνοί;

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, μέσα από  ομιλία του παρότρυνε τους πολίτες να βγάλουν τα ρούχα τους και να δουλέψουν μέχρι να ιδρώσουν. Οι πολίτες αποφάσισαν να κάνουν πράξη τα λόγια του, πετάγοντας κυριολεκτικά τα ρούχα τους!

Η φράση του προέδρου προφανώς είχε μεταφορική έννοια, μερικοί ωστόσο Λευκορώσοι πήραν την πρόταση προσωπικά. Ο Λουκασένκο μίλησε για την ανεργία, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Έτσι, η λύση που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν οι πολίτες να δουλέψουν σκληρότερα.

lefko rw

Οι Λευκορώσοι έλαβαν γρήγορα δράση και μέσα σε λίγες μέρες, φωτογραφίες με το hashtag #getnakedandwork (δηλαδή γδύσου και δούλεψε) άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στις φωτογραφίες άνδρες και γυναίκες φαίνονται να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους, να βρίσκονται πίσω από το γραφείο τους και να κάνουν πως δουλεύουν... γυμνοί.

lefko 3

Οι φωτογραφίες έγιναν τόσο δημοφιλείς στα social media, καθώς τις είδαν και γειτονικές χώρες της Λευκορωσίας, όπως η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα Βαλτικά κράτη. Λέτε να δούμε το trend να επεκτείνεται και σε άλλες χώρες του κόσμου το καλοκαίρι;

lefko 4

lefko 5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman