ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτές είναι οι πιο όμορφες σκηνές σεξ στην ιστορία

Tweet
Share
Tweet
Share

Το σεξ πουλάει κι αυτό είναι κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ασχολούνται με την παραγωγή ταινιών. Μάλιστα όσο πιο αληθοφανές είναι, τόσο περισσότερο προκαλεί και προσελκύει τα βλέμματα. Στη συνέχεια παρουσιάζονται κάποιες από τις πιο σέξι σκηνές που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο.

 
 Image 1
 
 

1. Η ζωή της Αντέλ(2013)

Για όσους δεν θυμούνται η «Ζωή της Αντέλ» ήταν μια ταινία που καθήλωσε τα βλέμματα του κινηματογραφικού κοινού την περασμένη χρονιά. Τις εντυπώσεις προκάλεσαν οι λεπτομερέστατες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στις δύο γκέι πρωταγωνίστριες αλλά και το πάθος με το οποίο απεικονίστηκε ένας αληθινός έρωτας. Τα αρνητικά σχόλια φυσικά δεν έλειψαν. Οι επικριτές έκαναν λόγο για μια καθ’ όλα προκλητική σκηνή και μάλιστα κακόγουστη. Δεν ήταν βέβαια λίγοι κι αυτοί που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ερωτικό δράμα των δύο γυναικών.

Image 2

2. Ι want you(1998)

Σήκω όρθια. Βγάλε τις μπότες σου. Βγάλε το πουκάμισό σου. Βγάλε το καλσόν σου. Έλα εδώ. Elvis Costello. "I Want You". Στο σινεμά υπάρχουν καλογυρισμένες ερωτικές σκηνές. Υπάρχουν προκλητικές ερωτικές σκηνές. Υπάρχουν ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές. Και υπάρχουν ερωτικές σκηνές στις οποίες θα ήθελες να έχεις παίξει. Γιατί γουστάρεις υπερβολικά την πρωταγωνίστρια. Το κοινό διαλέγει Rachel Weisz και τη μοναδική αντίστοιχη που έχει κάνει στην καριέρα της (που συνδυάζει και τις τέσσερις κατηγορίες ερωτικών σκηνών).

Image 3

3. Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι(1972)

Ο λόγος για την ταινία που άλλαξε τα κινηματογραφικά ερωτικά ήθη των '70s εξαιτίας της περιβόητης σκηνής «με το βούτυρο». Το έργο χρωστά την αδιαμφισβήτητη αξία του τόσο στην τολμηρή σκηνοθετική ματιά του Μπερτολούτσι όσο και στη σπαρακτική ερμηνεία του Μπράντο, για τις οποίες αμφότεροι ανταμείφθηκαν με μια οσκαρική υποψηφιότητα.

4. Secretary(2002)

Η Maggie Gyllenhaal πιάνει δουλειά ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο, και η σχέση με τον εργοδότη της γίνεται καθαρά σαδομαζοχιστική. Η πιο συναισθηματική ερωτική σκηνή όμως περιμένει για την κορύφωση στο τέλος, όταν όλα τα συναισθήματα έχουν συσσωρευθεί χωρίς να έχουν εκτονωθεί και το ζευγάρι της ταινίας κάνει για πρώτη φορά «πραγματικό» έρωτα πάνω σε ένα κρεβάτι από… γκαζόν. Είναι επίσης η πρώτη φορά που η ηρωίδα αφήνει να φανεί το σημαδεμένο, γυμνό της κορμί.

Image 4

6. The Dreamers(2003)

Ο Bertolucci, πάντα προκλητικός, στήνει ένα σινεφίλ διαμαντάκι που προκύπτει από το ερωτικό και πνευματικό παιχνίδι μεταξύ τριών νέων, με φόντο τον Μάη του ’68 στο Παρίσι. Κλασική σκηνή φαντασίωσης των δεκαοχτάρηδων όλου του κόσμου, δεν είναι άλλη από αυτή του τρίο με την προκλητική σκηνή της εμμήνου ρήσης και των πειραματισμών των νέων που βαδίζουν προς την ενηλικίωση. Οι σκηνές του αυνανισμού στο μπάνιο αλλά και μπροστά από τις κινηματογραφικές αφίσες προσθέτουν λίγη επιπλέον σινεφίλ λίμπιντο.

Image 6

7. Mullholland Drive(2001)

Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε πολλά στο λαβυρινθώδες δράμα του David Lynch, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ένα: Η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, αυτό του λεσβιακού παιχνιδιού μεταξύ δύο «καυτών» γυναικών, βρήκε την τέλεια έκφρασή της στην σκηνή όπου η Naomi Watts υποκύπτει στο παθιασμένο κάλεσμα της Laura Harring. Μία δεκαετία αργότερα, την φαντασίωση ανανέωσε ο Darren Aronofsky, με την περίφημη λεσβιακή σκηνή μεταξύ Natalie Portman και Mila Kunis στον «Μαύρο Κύκνο» του.

Image 7

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman