ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι κοντοί άντρες γίνονται καλύτεροι σύζυγοι!

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει στοιχεία για το γάμο που δεν φανταζόμασταν καν ότι κάποιος θα έμπαινε στον κόπο να μελετήσει!

Πολλές γυναίκες έχουν σχετικά ψηλά τον πήχη, σε ό,τι αφορά το ύψος που χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να τον θεωρήσουν γοητευτικό. Ωστόσο, εάν οι ψηλοί έχουν, όπως και να το κάνουμε, έναν άλλο "αέρα", φαίνεται πως οι κοντοί έχουν άλλα χαρίσματα!

Σύμφωνα με κοινωνιολογική έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οι άντρες που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλοί είναι πιο καλοί σύζυγοι από τα... ντερέκια. Συγκεκριμένα, όσο μπόι τους λείπει τόση είναι και η συνεισφορά τους στο νοικοκυριό, καθώς ασχολούνται περισσότερες ώρες με δουλειές του σπιτιού, βγάζουν περισσότερα χρήματα από τις συντρόφους τους και έχουν 32% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσου -σε σχέση με έναν ψηλό άντρα.

Για τις ανάγκες της μελέτης τους οι επιστήμονες ανέλυσαν δεδομένα από μια μεγάλης κλίμακας μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν με τη συμμετοχή 5.000 οικογενειών επί 50 ολόκληρα χρόνια. Και για να είμαστε απολύτως ακριβείς, όταν αναφέρονται σε "κοντούς" άντρες μιλάνε για όσους έχουν ύψος κάτω από 1,70 μ., ενώ αντίστοιχα "ψηλοί" θεωρούνται όσοι είναι πάνω από 1,87μ.

Εσείς, από τη δική σας εμπειρία τι έχετε να καταθέσετε;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman