ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ecosexuality... Τι αντιπροσωπεύει η νέα τάση;

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν δείτε κάποιον να ερωτοτροπεί με φυτά ή λουλούδια μην σπεύσετε να καλέσετε την αστυνομία. Πρόκειται για τη νέα τρέλα που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωστή ως ecosexuality ή αλλιώς στα ελληνικά οικοσεξουαλικότητα. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους εκείνους που αγαπούν τη φύση όσο τίποτα άλλο και κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. 

«Όσο πιο... κοντά έρθεις με τη φύση, τόσο περισσότερο θα την προσέχεις και άρα η Γη δεν θα κινδυνεύει», είναι το σύνθημα των υποστηρικτών της ιστορίας, ενώ έχει κυκλοφορήσει ένα οικοσεξουαλικό μανιφέστο από τις Annie Sprinkle και Elizabeth Stephens –το οποίο έχει συμβάλει τα μέγιστα για τη διάδοση της ιδέας.

Τα επίπεδα των ecosexuals είναι αρκετά. Κάποιοι απλώς χρησιμοποιούν οικολογικά προϊόντα στο σεξ, άλλοι κάνουν βόλτες γυμνοί στη φύση, ωστόσο κάποιοι έχουν «προχωρήσει» αρκετά και απολαμβάνουν οργασμούς με λουλούδια και δέντρα.

Τι αναφέρει το μανιφέστο για την οικοσεξουαλικότητα

Όπως αναφέρει το μανιφέστο της οικοσεξουαλικότητας, η Γη είναι η ερωμένη τους, της συμπεριφέρονται με καλοσύνη, σεβασμό και στοργή και είναι κάθε ημέρα ευγνώμονες για αυτή τη σχέση. 

«Χωρίς ντροπή αγκαλιάζουμε δέντρα, κάνουμε μασάζ με τα πόδια μας στη γη και μιλάμε ερωτικά στα φυτά, κάνουμε έρωτα με τη Γη με όλες μας τις αισθήσεις» συμπληρώνει το μανιφέστο.  

Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μια πιο κοινή και βιώσιμη σχέση με τη Γη, συνεργαζόμενοι με τη φύση. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman