ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια γιαγιά σκέτη κόλαση!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Zalkina, είναι fashion blogger από τη Σερβία και είναι 47 χρονών όσο και αν δεν της φαίνεται. Τι ακόμα δεν φαίνεται; Ότι είναι...γιαγιά! 

Η ίδια παρ' ότι έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram και μάλλον, όπως μπορείτε να δείτε οι λόγοι είναι σοβαροί...

Η Zalkina, είναι ψηλή και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία νεότερη της, ενώ η ίδια ποζάρει για χάρη διάσημων σχεδιαστών μόδας με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής blogger έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία με τις δύο χαριτωμένες εγγόνες της όπου φαίνεται μόλις και μετά βίας αρκετά μεγάλη για να είναι γιαγιά τους.

Μια γιαγιά σκέτη κόλαση!


Η Zalkina, η οποία ζει στην Ιταλία, είναι απολύτως συμφιλιωμένη με την ηλικία της. Κάθε άλλο θα λέγαμε, αφού ένα από τα hashtags που χρησιμοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι #grandmotherthatlovesfashion που σημαίνει «γιαγιά που αγαπάει τη μόδα».

Η ίδια έχει μία 28χρονη κόρη. Είχε προηγουμένως και έναν γυιο, ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram βρήκε τραγικό θάνατο στο Βελιγράδι της Σερβίας, την παραμονή των Χριστουγέννων του περασμένου έτους, όταν κάποιος τον παρέσυρε με το αμάξι του.

Η σέξι γιαγιά, όπως είναι φυσικό, απολαμβάνει τα πολλά κολακευτικά σχόλια που δέχεται από θαυμαστές της σε προσωπικά μηνύματα στο λογαριασμό της και νιώθει πολύ υπερήφανη.


Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης γράφει:  «Η αγαπημένη μου υπέροχη γυναίκα !!», ενώ μία άλλη γυναίκα αναφέρει: «Μακάρι να μοιάσω με σας όταν φτάσω την ηλικία σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman