ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Business is... business

Tweet
Share
Tweet
Share

Τι συμβαίνει όταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας γνωστός στον κόσμο κατηγορείται για φόνο και μάλιστα το όνομά του εμπλέκεται σε μια από τις πιο περίεργες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα;

Ο επιχειρηματίας προφανώς δεν πτοήθηκε από τις προειδοποιήσεις των Αρχών και σαν να μην τρέχει τίποτα εξακολουθεί να λειτουργεί τις επιχειρήσεις του και μάλιστα να τις επεκτείνει.

Έτσι, χαίρεται την ελευθερία του ανενόχλητος, παρά το γεγονός πως είναι δολοφόνος. Η αλυσίδα εστιατορίων Saravana Bhavan έχει 33 καταστήματα στην  Ινδία και άλλα 47 σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως εκείνο στο Μανχάταν στο East Side που έχει μάλιστα έχει τύχει διθυραμβικών σχολίων.  

Ο επιχειρηματίας, εν ονόματι P. Rajagopal, είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων ενώ τιμωρήθηκε με ισόβια στην Ινδία το 2009 για την οργάνωση της δολοφονίας του συζύγου μιας γυναίκας την οποία ο 66χρονος επιχειρηματίας είχε “βάλει στο μάτι” και ήθελε να... παντρευτεί διακαώς. Παρά το γεγονός πως πέρασε έντεκα μήνες στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την... κατάκτηση του πλανήτη με τα πιάτα και τις συνταγές του.

Το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας τον καταδίκασε σε ισόβια δεσμά ενώ ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει πάθει παράλυση και χρίζει ιατρικής φροντίδας. Έτσι βγήκε με εγγύηση και σύμφωνα με τις επισημάνσεις, θα μπει και πάλι στη φυλακή μόλις η υγεία του το επιτρέψει, παρ’ όλο που κανείς δεντο  πιστεύει.

Ο Ινδός ιστορικός Sriram V σχολιάζει με χιούμορ: “Κανείς δεν έχει καταλάβει πώς τα κατάφερε. Στο κάτω κάτω το νομικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο κακό”.

Όσον αφορά το έγκλημα που διέπραξε ο επιχειρηματίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως γι’ αυτό τον συμβούλεψε ένας αστρολόγος, ο οποίος τον έπεισε πως το πεπρωμένο του ήταν να παντρευτεί την κόρη ενός από τους διευθυντές του. Μια νεαρή γυναίκα ονόματι Jeevajothi. Εκείνη δεν ενδιαφέρθηκε για τον 66χρονο μεγιστάνα. Αντιθέτως, ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο Μαθηματικών. Ο γάμος τους δεν πτόησε τον επιχειρηματία. Ο ατυχής σύζυγος βρέθηκε στραγγαλισμένος σε δασική περιοχή και εκτελεστικό όργανο θεωρήθηκε ένας από τα πρωτοπαλίκαρα του μεγιστάνα που ενήργησε καθ' υπόδει

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman