ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο εκκεντρικός κύριος Depp και οι πιο τρελοί ρόλοι!

Tweet
Share
Johnny Depp for Interview Magazine Johnny Depp for Interview Magazine photographer Bruce Weber
Tweet
Share

Ο ταλαντούχος κύριος Depp δέχεται απλόχερα την λατρεία των θαυμαστών του, οι οποίοι στο άκουσμα του ονόματός του και μόνο νιώθουν ρίγος! Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που μιλούν για έναν ιδιότροπο και εκκεντρικό άνθρωπο που λίγο πολύ έχει καβαλήσει το καλάμι.

Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιοι από τους πιο κεντρικούς ρόλους του διάσημου ηθοποιού στο σινεμά.

ta mustika tou dasous

-Τα Μυστικά του Δάσους (2014)

Οι περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ και της Ραπουνζέλ, ξετυλίγονται καθώς παρακολουθούμε την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του, που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας Κακιάς Μάγισσας που τους καταριέται. Στην ταινία του Ρομπ Μάρσαλ πρωταγωνιστούν οι: Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ, Εμιλι Μπλαντ, Τζέιμς Κόρντεν, Κρις Πάιν, Άννα Κέντρικ.

lonely4

- Ο Μοναχικός Καβαλάρης (2013)

O Τζόνι Ντεπ και o Άρμι Χάμερ μαζί με ένα διεθνές cast συμμετέχουν σε μια συναρπαστική νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Lone Ranger σε παραγωγή του Jerry Bruckheimer και σκηνοθεσία του Gore Verbinski. Η παραγωγή της επικής περιπέτειας της Disney και της Jerry Bruckheimer Films έχει ξεκινήσει στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη Γιούτα και στο Κολοράντο. Η ταινία ενώνει και πάλι την ομάδα των πρώτων τριών μπλοκμπάστερ της σειράς “Πειρατές της Καραϊβικής”, τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, τον σκηνοθέτη Gore Verbinski με τον Johnny Depp που μας χάρισε τον Jack Sparrow, τον θρυλικό πειρατή που υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ έχει δανείσει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο της ταινίας "Rango", την πρώτη animation ταινία του Verbinski που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

150065 dark shadows johnny depp helena bonham carter chloe grace moretz eva green michelle pfeiffer p

-Σκοτεινές Σκιές (2012)

Ήταν μάλλον φυσική εξέλιξη το να «συναντηθεί» ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον με μία από τις πιο cult τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1960. Ο λόγος για το Dark Shadows, όπου βαμπίρ και τέρατα είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα... οικογενειακά μυστικά. Η υπόθεση έχει ως εξής: Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική.  Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους.

2519030 h3272067 1373895763769.limghandler

-Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων (2010)

Είναι αλήθεια πως η πρωτοφανής αποτυχία του «Lone Ranger» στα ταμεία ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Johnny Depp να αναλογιστεί την καριέρα του των τελευταίων χρόνων και να ξεκινήσει ξανά από την αρχή, δίνοντας επιτέλους χώρο στο ταλέντο και την υποκριτική του δύναμη που τα τελευταία χρόνια αναλώθηκε σε ξεχειλωμένα franchises και αναίτια blockbusters.

assets LARGE t 420 54017900 type12128

-Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας (2005)

Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης ενός φαντασμαγορικού εργαστηρίου σοκολάτας και γλυκών, το οποίο αποτελεί ένα μυστήριο για όλη τη πόλη, αφού κανείς δεν έχει καταφέρει να μπει μέσα στους χώρους του τα τελευταία 15 χρόνια. Μην έχοντας κανένα συγγενή για να κληροδοτήσει το δημιούργημά του, ο Γουίλι Γουόνκα αποφασίζει να διεξάγει ένα διαγωνισμό, για να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει τα ηνία της θρυλικής ζαχαρένιας αυτοκρατορίας του! Ανάμεσα στα πέντε τυχερά παιδιά που θα κερδίσουν το εισιτήριο για μια ξενάγηση, είναι και ο Τσάρλι, ένα παιδί από φτωχή οικογένεια. Ο Τσάρλι μαγεύεται τόσο πολύ από αυτό που θα αντικρίσει, που αισθάνεται να μην υπάρχει κανένα όριο απέναντι στη μαγικό κόσμο που ανοίγεται μπροστά του...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman