ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι Σουηδοί ερευνούν τις αιτίες αποχής από το σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Τριετή έρευνα για την ερωτική ζωή των Σουηδών ξεκινά το υπουργείο Υγείας της χώρας και μεταξύ των άλλων θα  διερευνηθεί αν πράγματι οι πολίτες της έχουν γυρίσει την πλάτη στο σεξ. 

Οι έρευνες που παρουσιάζονται στον σουηδικό Τύπο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Σουηδοί έχουν λιγότερες σεξουαλικές σχέσεις, ώστε θορυβημένο, το υπουργείο Υγείας αρχίζει μια ενδελεχή έρευνα

Αν διαπιστωθεί ότι οι Σουηδοί αποφεύγουν το σεξ θα αναζητηθούν τα αίτια της κατάστασης. Το στρες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, είπε σε μια πρόωρη εκτίμηση, ο αρμόδιος υπουργός Υγείας. 

Ο σουηδός υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι ήταν «παράδοξο το γεγονός ότι, ενώ ολόκληρη η κοινωνία μας φαίνεται διαπνέεται από το σεξ, σε ό, τι αφορά από τη διαφήμιση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής, το θέμα εξακολουθεί να είναι βουτηγμένο στην ντροπή…. Και να απουσιάζει από τον πολιτικό διάλογο».

«Πώς μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι, από τους γονείς και τους δασκάλους έως τους ανώτερους αξιωματούχους νιώθουν προφανέστατα τόσο άβολα όταν μιλούν για το σεξ;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Υγείας.

Ε, ας ελπίσουμε να βρει τις απαντήσεις... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman