ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

H στάση που μισούν οι γυναίκες

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν αναρωτιέστε ποιά μπορεί να είναι η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες τότε σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι το "doggy style" αλλά η ανάποδη καουμπόισσα (reverse cowgirl).

Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού Women's Health, που έγινε σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν (η ανάποδη καουμπόισσα που λέγαμε). Ο λόγος; Χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις του συντρόφου της. Η αγαπημένη στάση των αντρών "στα τέσσερα"  είναι η δεύτερη στάση που μισούν οι γυναίκες, σε ποσοστό  28%.

Προηγούμενη έρευνα της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού είχε δείξει πως 5 από τις πλέον δημοφιλείς στάσεις στο σεξ, στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις γυναίκες.

Κατά τη στάση "στα τέσσερα" ερεθίζεται ο τραχήλος της μήτρας, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική. Ακόμη και κατά τη στάση της αμαζόνας, που θεωρείται μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τις γυναίκες, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. "Λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους, με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της" εξηγεί η γιατρός και συγγραφέας του "The Sex Drive Solution for Women" Dr. Jen Landa.

Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καλά και για την πιο κλασική στάση στο σεξ. Το πρόβλημα με το "ιεραποστολικό” σύμφωνα με άρθρο της γυναικολόγου Sara Gottfried "είναι ότι, πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο. Το πρόβλημα αυτό αφορά συνήθως ζευγάρια στα οποία το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman