ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ερωτικές ιστορίες για να διαβάσετε πριν κοιμηθείτε

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μακρινή γη έζησε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα με ένα νέο όμορφο νεογέννητο κοριτσάκι. Οι γονείς ήταν τόσο υπερήφανοι για την κόρη τους που διοργάνωσαν ένα τεράστιο πάρτι για να συστήσουν τη νέα πριγκίπισσα. Όλο το βασίλειο προσκλήθηκε, συμπεριλαμβανομένων επτά νεράιδων που έγιναν οι γιαγιάδες του.

Ωστόσο, προτού να μπορέσουν ακόμη να ξεκινήσουν με το πανηγύρι, μια παλιά νεράιδα που δεν είχε δει κανείς, εδώ και δεκαετίες εμφανίστηκε στην εορταστική εκδήλωση, θυμωμένη γιατί δεν έλαβε πρόσκληση. Μόλις την είδε ο βασιλιάς, διέταξε ένα σετ με μαχαιροπίρουνα να συμπληρωθούν στο τραπέζι ώστε η νεράιδα να μπορέσει να καθίσει μαζί τους. Η ώρα των δώρων είχε φτάσει και οι νεράιδες παρατάσσονταν για να δώσουν τα δώρα τους στο μωρό -  πριγκίπισσα.

Οι  νεώτερες νεράιδες όλες πρόβλεψαν πρόβλημα και έκρυψαν κάτω από το τραπέζι τα δώρα τους, ώστε να μπορεί να είναι οι τελευταίες που θα τα δώσουν στην πριγκίπισσα. Κάθε νεράιδα έδωσε την πριγκίπισσα θαυμάσια δώρα: ομορφιά, τραγούδι, χορό, πνεύμα, χάρη και μουσική ικανότητα. Καθώς η τελευταία τελείωσε με το δώρο της, η παλιά νεράιδα πλησίασε την πριγκίπισσα και την καταράστηκε να τρυπηθεί από ένα αγκάθι και να πεθάνει. Ενώ όλοι φώναζαν και θρηνούσαν για την τρομερή μοίρα της πριγκίπισσας τους, μια νεράιδα που ήταν κρυμμένη κάτω από το τραπέζι βγήκε και είπε στους λυπημένους γονείς ότι δεν χάθηκαν όλα. Ενώ δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να ακυρώσει αυτή την τρομερή κατάρα, υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει: η πριγκίπισσα, στην πραγματικότητα, θα τρυπηθεί από ένα αγκάθι, αλλά δεν θα πεθάνει. Αντίθετα, θα έπεφτε σε βαθύ ύπνο για εκατό χρόνια μέχρις ότου ένας θαρραλέος πρίγκιπας θα μπορούσε να την ξυπνήσει.

Περίπου εκατό χρόνια πέρασαν και κανένας πρίγκιπας δεν κατάφερε να ξυπνήσει την πριγκίπισσα, μέχρις ότου ένας γενναίος και νέος πρίγκιπας μπόρεσε να κόψει το τείχος με τα  αγκάθια και να μπει μέσα στο κάστρο. Διέσχισε τη σιωπηλή μεγάλη αίθουσα, ανέβηκε στις σκάλες, έλεγξε κάθε υπνοδωμάτιο μέχρι που την βρήκε. Ήταν ακόμα μια νεαρή γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι σαν να έπαιρνε απλά έναν υπνάκο. Ο νεαρός πρίγκιπας εξέτασε κάθε κομμάτι του κορμιού της, άρπαξε το σπαθί του και έκοψε το φόρεμα που κάλυπτε το νεαρό χαλαρό σώμα της.

 (Φανταστική προσαρμογή της "Sleeping Beauty" του Charles Perrault και του Quartet Sleeping Beauty της Anne Rice).

"Έβαλε το σπαθί του στη θήκη του. Έβγαλε τη βαριά πανοπλία του. Και την σήκωσε ξανά, το αριστερό του χέρι κάτω από τους ώμους, το δεξί του χέρι ανάμεσα στα πόδια της, τον αντίχειρά του στην κορυφή του αιδοίου της. [...] Η επιθυμία του ήταν σκληρή και σχεδόν οδυνηρή σε αυτόν όταν είχε έρθει στο δωμάτιο, και τώρα τον ωθούσε σχεδόν ανελέητα. Έπεσε απάνω της, χωρίζοντας τα πόδια της, δίνοντας στη λευκή εσωτερική σάρκα των μηρών της ένα μαλακό, βαθύ τσίμπημα, και, ακουμπώντας το δεξί της στήθος με το αριστερό του χέρι, έσπρωξε το σεξ του μέσα της. [...] Ρούφηξε τα χείλη της, έβγαλε τη ζωή έξω από αυτήν και αισθάνθηκε ότι ο σπόρος του εξερράγη μέσα της, άκουσε την κραυγή της. Τότε άνοιξε τα μπλε μάτια της. Κι εκείνος της ψιθύρισε «Ομορφιά».

(Το τελευταίο αυτό μέρος είναι ένα απόσπασμα από το διάσημο ερωτικό μυθιστόρημα της Anne Rice, ή καλύτερα το παραμύθι, το Quartet Sleeping Beauty).

Θυμάστε όταν ήσασταν παιδί και οι γονείς  σας διάβαζαν ιστορίες για να σας ηρεμήσουν και να σας κάνουν να έχετε έναν καλό και ήσυχο ύπνο; Γιατί λοιπόν,  δεν προσπαθείτε να διαβάσετε ερωτικές αφηγήσεις για να έχετε έναν παθιασμένο και αισθησιακό ύπνο; Ελέγξτε αυτές τις 5 προτάσεις και ετοιμαστείτε να έχετε τις καλύτερες νύχτες που είχατε ποτέ.

“Mallorca” (1887) - Anaïs Nin

erotic bedtime stories anais nin medium

Lady Chatterley's Lover (1928) - D.H. Lawrence

erotic bedtime stories dh lawrence medium

  The Story of the Eye (1928) - Georges Bataille

erotic bedtime stories georges bataille medium

Tropic of Cancer (1934) - Henry Miller 

erotic bedtime stories henry miller medium

«Lost Girls»(2006) - Άλαν Moore και Melinda Gebbie

erotic bedtime stories alan moore medium

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.