ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

4 επιστημονικές συμβουλές για καλύτερο σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα πρόσφατα ευρήματα των επιστημονικών ερευνών, που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις στο σεξ.

1. Κάντε κεφάλι
Σύμφωνα με μία νέα, μικρή, αλλά σε βάθος μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, η μαριχουάνα πηγαίνει καλύτερα με το σεξ από ότι το αλκοόλ. Η συνετή χρήση της ουσίας, χαρίζει εντονότερους οργασμούς και λιγότερη μετασυνουσιακή δυσφορία σε αντίθεση με την κατανάλωση αλκοόλ, που μειώνει την ένταση και ενισχύει τη θλίψη της μετουσυνουσιακής δυσφορίας. Η έρευνα έδειξε επίσης, ότι οι χρήστες μαριχουάνας, τείνουν να συνευρίσκονται με λιγότερους ξένους. Αντικοινωνικότητα που οδηγεί σε μονογαμία λεμε εμείς...

2. Κάντε το ταίρι σας να νιώσει πραγματικά ξεχωριστό 
Μία νέα έρευνα από το Ισραήλ, διαπίστωσε ότι το ειλικρινές ενδιαφέρον των συντρόφων αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία. Οι ερευνητές εξηγούν ότι, όπως η ανταπόκριση στο φλέρτ σημαίνει την "έναρξη της περιόδου του κυνηγιού" έτσι και στο σεξ, η ανταπόκριση προκαλεί το κυνηγί της επιθυμίας.

3. Το καλό σεξ θέλει και κόπο και τρόπο και συζήτηση
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο η πλαισίωση των επιθυμιών προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές συνθήκες στη χημεία του σεξ, διαμορφώνει, ορίζει και οδηγεί στην επιθυμητή "χημική αντίδραση". Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα ζευγάρια που είχαν κατανοήσει πως το καλό σεξ, χρειάζεται προσπάθεια και συζήτηση, είχαν καλύτερες επιδόσεις και ήταν πιο ευτυχισμένα από τα ζευγάρια εκείνα, που προκειμένου να αποφύγουν μία κοπιαστική συζήτηση, χάθηκαν στα μονοπάτια της μετάφρασης. 

4. Δείξτε αλτρουισμό
Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων, όσοι είναι δοτικοί κάνουν περισσότερο σεξ και δέχονται περισσότερες ερωτικές προτάσεις από όσους τσιγκουνεύονται τα αισθήματα. 'Οπως είπαν χαρακτηριστικά οι Στήβεν Αρνόκι και Πατ Μπέρκλει, επιστήμονες που συμμετείχαν στην έρευνα, ο αλτρουισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας των σχέσεων, αφού, μεταξύ άλλων, αποτελεί ένδειξη "κρυφών" χαρισμάτων, που συμβάλλουν στην αναπαραγωγή του είδους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman