ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Θέλεις να σώσεις τον γάμο σου; Κάνε Σεξ με έναν άγνωστο

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων και σεξ υποστηρίζουν ότι, η καλύτερη συνταγή για να αποφύγετε το διαζύγιο είναι να κάνετε σεξ με κάποιον που δεν γνωρίζετε. "Ξεχάστε τη μονογαμία", για να στεριώσει ο γάμος σας, είναι το σύνθημά τους.

Η καλλονή 42χρονη Λουίζ βαν ντερ Βέλντε, που παραδίδει ερωτικά μαθήματα σε ξενοδοχεία του Λονδίνου υποστηρίζει πως, όσοι κοιμούνται με ξένους, ανανεώνουν τον γάμο τους.

Από την πλευρά της, η Ναόμι Ακερμαν, σύμβουλος σχέσεων, στα διήμερα σεμινάρια που διοργανώνει,  επισημαίνει πως, όταν απατάς κάποιον, αντικαθίστανται τα συναισθήματα της ζήλιας και του φόβου με την αγάπη.  

"Ναι, είναι πράγματι ένας αντισυμβατικός τρόπος για να σώσουμε το γάμο μας το να είμαστε ανοιχτοί στο σεξ με αγνώστους", δηλώνει στην εφημερίδα "Daily Mail".

Η Λουίζ από το Γιορκσάιρ άρχισε να είναι ανοιχτή σε σχέσεις με άτομα που έβλεπε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από 13 χρόνια. Η ίδια θεωρεί πως η εμπειρία αυτή δημιουργεί ένα κλίμα στο γάμο από το οποίο κανείς δεν θέλει να φύγει. "Με αυτόν τον τρόπο σταματά η απιστία", υπογραμμίζει.  

Τα περισσότερα ζευγάρια που συμμετέχουν στα ερωτικά σεμινάρια που παραδίδει, θέλουν να κάνουν "τρίο" με μια άλλη γυναίκα, όπως εξηγεί η Λουίζ. 
    
Στα σεμινάριά της, τα ζευγάρια που κάνουν σεξ με έναν άγνωστο, καταφέρνουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και στη συνέχεια τα... δίνουν όλα στον γάμο τους. 
 
"Με την βοήθεια της ατμοσφαιρικής μουσικής και του ρομαντικού φωτισμού, οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν στα σεμινάρια αποκτούν ερωτική διάθεση... Ως ομάδα "δουλεύουμε" τα συναισθήματα, όπως η ζήλια - ειδικά στις γυναίκες που φοβούνται ότι οι άνδρες τους θα τις απατήσουν..." 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.