ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι κάνει ο σκύλος σου με το τηλεκοντρόλ στα χέρια;

Tweet
Share
Tweet
Share

Συνήθως σε μια οικογένεια αυτός που έχει το τηλεκοντρόλ είναι και αυτός που έχει την εξουσία, καθώς έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ποιο κανάλι θα επιλέξει και τι θα δει. Πλέον τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο καθώς οι σκύλοι του σπιτιού διεκδικούν μερίδιο από την πίτα και συγκεκριμένα… το τηλεκοντρόλ.

Η βρετανική εταιρεία ζωοτροφών και άλλων προϊόντων για κατοικίδια Wagg, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λάνκασιρ, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», δημιούργησε το πρώτο τηλεκοντρόλ που επιτρέπει στους σκύλους να αλλάζουν κανάλια κατά (σκυλίσια) βούληση.

Το νέο προϊόν είναι το κατάλληλο για τους ιδιοκτήτες των σκύλων που νιώθουν ενοχές όταν αφήνουν τον «καλύτερο φίλο» τους μόνο στο σπίτι. Πλέον θα μπορεί να δει τηλεόραση και μάλιστα να επιλέξει πρόγραμμα. Όταν βέβαια ολόκληρη η οικογένεια είναι σπίτι, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκα.

Το τηλεκοντρόλ είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό, ώστε να μην μπορούν οι σκύλοι να το μασήσουν. 

skilos

Το τηλεκοντρόλ καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια και μοιάζει σαν στρωματάκι, πάνω στο οποίο είναι σχεδιασμένα τα «πλήκτρα», ώστε να τα πατάει ο σκύλος – και βέβαια το ένα πλήκτρο έχει σχήμα κόκαλου. Επειδή οι σκύλοι δεν βλέπουν καλά το κόκκινο και το πράσινο, το τηλεκοντρόλ έχει μπλε-κίτρινο χρώμα.

Σύμφωνα με μελέτες, ο μέσος σκύλος παρακολουθεί τηλεόραση πάνω από εννέα ώρες την εβδομάδα. Εννέα στους δέκα ιδιοκτήτες σκύλων λένε ότι ο σκύλος τους κάθεται τακτικά στον καναπέ δίπλα τους και βλέπει τηλεόραση.

  

Το τηλεκοντρόλ είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό, ώστε να μην μπορούν οι σκύλοι να το μασήσουν

Τα προγράμματα δε που λατρεύουν οι τετράποδοι φίλοι μας είναι όσα δείχνουν άλλους σκύλους, ιδίως όταν κάνουν διάφορα «κόλπα». Τώρα, που θα αλλάζουν και κανάλια, σίγουρα οι σκύλοι θα βλέπουν πολύ περισσότερη τηλεόραση.

Το τηλεκοντρόλ για σκύλους εντάσσεται σε μια σειρά διαδραστικών καινοτομιών και εφαρμογών (apps) που έχουν εμφανισθεί τα τελευταία χρόνια και απευθύνονται σε κατοικίδια ζώα, όπως είναι το «έξυπνο» κόκαλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman