ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Oι πιο ακριβές sex dolls του κόσμου κατασκευάζονται στην... Καλιφόρνια

Tweet
Share
Tweet
Share

Τεχνίτες μέσα σε ένα διακριτικό κτίριο στη Νότια Καλιφόρνια κατασκευάζουν με μεράκι τις πιο ακριβές sex dolls του κόσμου.

Η Real Doll η οποία διατίθεται στο κοινό από την εταιρεία Abyss Creations, έχει φυσικό μέγεθος ενώ είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη. Μπορεί να πάρει όποια στάση θέλει ο ιδιοκτήτης, να αλλάξει πρόσωπο και να φέρει όσες οπές θέλει εκείνος, αρκεί βέβαια να είναι πρόθυμος να καταβάλλει το ποσό των 6.500 δολαρίων.

Η εταιρία δεν διαθέτει λεφτά για διαφημιστικές καμπάνιες ή events που θα χτίσουν ή θα προωθήσουν τη δημόσια εικόνας της για να προσελκύσει το κοινό. Για το λόγο αυτό, επενδύει στην ποιότητα των προϊόντων της προσφέροντας την ιδανική λύση για όσους χρειάζονται έναν ερωτικό σύντροφο που πειθήνια θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες ανδρών και γυναικών, ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών ή διεμφυλικών.

Image 1

O φωτογράφος Robert Benson ανακάλυψε την επιχείρηση αυτή το 2015 όταν αναζητούσε κάποιον που κατασκευάζει φθηνές sex dolls στη μακρινή Ιαπωνία. Η έρευνά του τον οδήγησε στην Καλιφόρνια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του στο San Diego. Τον Απρίλιο του 2015 ο Benson ζήτησε άδεια για να απαθανατίσει με το φακό του τη διαδικασία κατασκευής αυτού του ερωτικού παιχνιδιού από το στάδιο του καλουπιού μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες στο makeup και συνάντησε τους θαυμαστούς εννιά, τους ανθρώπους που κάθε χρόνο δημιουργούν 300-400 sex-dolls. «Όλοι είχαν ένα απίστευτο πάθος με ό,τι καταπιάνονταν», σχολιάζει.

 

Η εταιρία δεν διαθέτει λεφτά για διαφημιστικές καμπάνιες ή events

Η ολοκλήρωση της κατασκευής μιας κούκλας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια χρειάζονται περίπου 80 εργατοώρες για τη δημιουργία της, ενώ όλα ξεκινούν με το καλούπι σιλικόνης. Έπειτα ακολουθεί ο προσεκτικά μελετημένος σχεδιασμός στα νύχια και τις θηλές, ο επιχρωματισμός τους και στη συνέχεια τοποθετούνται με προσοχή τα μαλλιά και οι τρίχες στο εφηβαίο –εάν ο πελάτης το θελήσει.

Image 3

Ο ίδιος θα τους παραγγείλει μέσω της επίσημης φόρμας και το makeup αλλά και τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της κούκλας που θα είναι η ερωμένη ή ο εραστής του. Ή απλά ο σύντροφος του που δεν μιλάει, όχι πολύ, αλλά καθόλου. Στο τελευταίο στάδιο της παραγωγής οι sex dolls ντύνονται και μετά πακετάρονται για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον τελικό προορισμό τους, το κρεβάτι.

Image 4

Το standard μοντέλο της Real Doll διαθέτει 18 επιλογές από γυναικείους σωματότυπους, δύο ανδρικούς σωματότυπους, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος και 39 διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ανάμεσα σε δύο διεμφυλικά μοντέλα με γυναικεία ή ανδρική ανατομία.

Image 5

O πελάτης σε περίπτωση που θέλει κάτι επιπλέον μπορεί να το αποκτήσει πληρώνοντας τουλάχιστον 12.000 δολάρια για να εξυπηρετήσει τις φαντασιώσεις και τις διαθέσεις του. Mπλε δέρμα για όσους αγάπησαν το Avatar, κυνόδοντες των θιασωτών του Twilight, αυτιά ξωτικού σαν να έρχεται από τη Μέση Γη, όλα είναι διαθέσιμα και στη διάθεση του πελάτη αρκεί να έχει τα χρήματα να υπερασπιστεί τα βίτσια τους. «Πολλοί μας ζητάνε sex dolls ομοιώματα σταρ του Χόλιγουντ», σχολιάζει ένας από τους καλλιτέχνες που επιμελώς φροντίζει τις ορέξεις πολλών. «Όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε αν προηγουμένως δεν έχουμε την άδεια του ανθρώπου που μας ζητάνε να κάνουμε καλούπι», προσθέτει.

Image 7

Η Abyss Creations είναι η επιχειρηματική πρωτοβουλία του γλύπτη Matthew McMullen, ενός άνδρα που δημιούργησε την πρώτη του κούκλα σε φυσικό μέγεθος δύο δεκαετίες πριν. Η Abyss Creations εξελίσσεται χάρη στην τεχνολογία και η αλυσίδα παραγωγής δεν γνωρίζει όρια. Αρκεί ο πελάτης να μπορεί να πληρώσει τα ακριβά γούστα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman