ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια σέξι καμπάνια μόδας... για προχωρημένους!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το κόνσεπτ που επέλεξαν το σχεδιαστικό δίδυμο Mike Eckhaus και Zoe Latta προκάλεσε αίσθηση, καθώς η φωτογράφιση για την κολεξιόν τους έχει για πρωταγωνιστές αληθινά ζευγάρια που κάνουν σεξ ενώ φορούν ορισμένες από τις καινούργιες δημιουργίες.  

Το δίδυμο της φίρμας «Eckhaus Latta» που έχει γίνει γνωστό για τις avant-garde επιδείξεις μόδας και τις σειρές ρούχων που αψηφούν το δυισμό των φύλων, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αλλά και στην ιστοσελίδα του, τις φωτογραφίες, οι οποίες παρότι έχουν pixels στα επίμαχα σημεία, είναι ιδιαίτερα τολμηρές.  

sex 1

Την φωτογράφηση έκανε η Κορεάτισσα φωτογράφος Heji Shin, η οποία έχει φωτογραφήσει μεταξύ άλλων διασημότητες όπως η Cher και η Miley Cyrus. Σύμφωνα με το περιοδικό «Paper», στη φωτογράφιση συμμετείχαν αληθινά ζευγάρια διαφορετικών εθνικοτήτων και σεξουαλικών προσανατολισμών.

sex 2

Οι σχεδιαστές είχαν από καιρό ανακοινώσει πως αναζητούν πραγματικά ζευγάρια για μοντέλα, αλλά είχαν επίσης διευκρινίσει πως απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ποζάρουν την ώρα που θα έκαναν σεξ. Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο και πέρασαν έξι μήνες μέχρι να συμπληρωθεί το καστ.  

sex 3

Παρότι προβοκατόρικη, η νέα καμπάνια των «Eckhaus Latta» επιχειρεί να παρουσιάσει τη σεξουαλική έκφραση των ανθρώπων με τρόπο φυσικό και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία των χρηστών που ακολουθούν τη φίρμα στα social media. 

sex 4

sex 5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman