ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πέντε απαραίτητα γάντια για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Για ορισμένους οδηγούς σπορ αυτοκίνητων τα γάντια οδήγησης μπορεί να φαντάζουν σαν έκφραση επιτήδευσης, σε άλλους πάλι, είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που εκτός από το να αισθάνονται κομψοί, τους κάνει να αισθάνονται πιο ασφαλείς  δεδομένου ότι έχουν καλύτερη αίσθηση του τιμονιού.

Αρχικά, τα γάντια οδήγησης σχεδιάστηκαν για τη βελτίωση της πρόσφυσης των χεριών σε ένα ολισθηρές ξύλινο τιμόνι, θα διαπιστώσετε ότι εκτός από το να κρατούν τα χέρια σας ζεστά, ιδιαίτερα αυτή την εποχή του φθινοπώρου, για όσους τους αρέσει να οδηγούν με  κατεβασμένες τις κουκούλες των σπορ αυτοκινήτων τους, τα γάντια οδήγησης θα βοηθήσουν σχεδόν σε κάθε κατάσταση που απαιτεί σταθερή λαβή του τιμονιού - δηλαδή κατά την οδήγηση ενός σπορ αυτοκινήτου με τον κατάλληλο γρήγορο, τρόπο. Εδώ είναι τα πέντε καλύτερα:

1.) Orvis από δέρμα αρνιού

Αποτέλεσμα εικόνας για orvis driving gloves

Αυτά τα γάντια προσφέρουν πληρέστερη κάλυψη στα  χέρια από τα περισσότερα, το δέρμα από αρνί, είναι βουτυρώδες μαλακό και βοηθά τις παλάμες να έχουν καλύτερη πρόσφυση στο τιμόνι.

2.) Autodromo

Αποτέλεσμα εικόνας για autodromo driving gloves

Αυτά τα γάντια είναι μια ιστορική αναδρομή στις ημέρες των κλασικών αγώνων σπορ αυτοκινήτων, πραγματικά κλασικά, όπως όλα τα όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα της Autodromo.

3.) Outlierman

Αποτέλεσμα εικόνας για outlierman driving gloves

Ο συνδυασμός του κόκκινου με το μαύρο, σε αυτά τα γάντια από δέρμα αρνιού, χειροποίητα κατασκευασμένα στην Ιταλία, έχουν ως στόχο να προκαλέσουν την ταπετσαρία στα κλασικά ιταλικά σπορ αυτοκίνητα.

4.) Madova

Αποτέλεσμα εικόνας για Madova driving gloves

Για να δείτε το πλήρες φάσμα των χρωμάτων αυτών των χειροποίητων ιταλικών γαντιών από το βρετανικό αγωνιστικό πράσινο, σε έντονο πορτοκαλί, πραγματικά, θα πρέπει να επισκεφτείτε το εκατό-ετών παλιό - κατάστημα στη Φλωρεντία προσωπικά.

5.) Lowly Gentlemen

Αποτέλεσμα εικόνας για Lowly Gentlemen driving gloves

Χειροποίητα, κατασκευασμένα στις ΗΠΑ, από δέρμα αρνιού Αιθιοπίας και σχεδιασμένα να ταιριάζουν άψογα, τα γάντια αυτά, είναι φτιαγμένα σε στυλ vintage για τους λάτρεις της αυτοκίνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.