ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η επιβάτης, οι κανόνες και το… πανάκριβο μήλο

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα μήλο στοίχισε σε μία επιβάτη της αεροπορικής εταιρίας Delta πρόστιμο 500 δολαρίων. Η Crystal Tadlock έφτασε στη Μινεσότα μετά από μια πτήση οκτώμιση ωρών από το Παρίσι. Έβαλε, χωρίς να το σκεφτεί, το μήλο που είχε δοθεί στους επιβάτες της πτήσης στην τσάντα της και προχώρησε στο σημείο ελέγχου για να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση για το Ντένεβερ. Δυστυχώς, αυτό το φρούτο της δημιούργησε μεγάλους μπελάδες.

«Το έβαλα στην τσάντα μου, δεν το σκέφτηκα καθόλου», είπε η Tadlock στο CNNi. Περνώντας από τον έλεγχο ένας υπάλληλος βρήκε το μήλο μέσα στη τσάντα της.  

Τα φρέσκα προϊόντα απαγορεύονται στις διεθνείς πτήσεις και πρέπει να δηλώνονται στο τελωνείο. «Λοιπόν, τι έχουμε εδώ; Έχουμε ένα μήλο. Αυτό απαγορεύεται», περιέγραψε η  Tadlock αναφερόμενη στην αντίδραση του υπαλλήλου που εντόπισε το μήλο.

Η γυναίκα του εξήγησε αμέσως πως της είχαν δώσει το φρούτο στην πτήση της Delta, κάτι που φαινόταν και από την συσκευασία του – έφερε το λογότυπο της εταιρίας. Όμως, ο υπάλληλος δεν πείσθηκε. Της είπε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της άρα το μήλο μπορεί να είναι και από τη Γαλλία.

 «Τότε με ρώτησε αν η πτήση μου από τη Γαλλία ήταν ακριβή», σημείωσε η ίδια συνεχίζοντας να εξιστορεί τα όσα βίωσε. «Και συνέχισε λέγοντάς μου ‘Θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο τώρα’».

Παρότι προσφέρθηκε να πετάξει το μήλο, οι ιθύνοντες την οδήγησαν σε ένα γραφείο και της έβαλαν ένα πρόστιμο 500 δολαρίων, το οποίο έπρεπε να πληρώσει εντός 20 ημερών.

Η Tadlock επικοινώνησε με την Delta αναφορικά με το περιστατικό, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν ένα tweet στο οποίο αναγράφονταν οι κανόνες για τις διεθνείς πτήσεις.

«Γιατί δίνετε φρούτα;», διερωτήθηκε η γυναίκα αναφορικά με την πολιτική της αεροπορικής. «Δώστε μία μπάρα δημητριακών και δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα».

Πηγή: CNNi

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman