ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτός είναι πολιτικός! Ζητά διάλειμμα από την εργασία για σεξ!

Tweet
Share
Tweet
Share

Την ώρα που στις δυτικές Δημοκρατίας το κοινωνικό κράτος ξηλώνεται και οι εργασιακές σχέσεις καταρέουν, μια χώρα επιμένει σε πρωτοποριακές προσεγγίσεις στο ζήτημα της εργασίας.

Μιλάμε, προφανώς, για τη Σουηδία, η οποία ήδη εφαρμόζει σε πιλοτικό επίπεδο το ωράριο των έξι ωρών, προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως οι λιγότερες ώρες δουλειάς αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τις απουσίες από την εργασία.

Ωστόσο, ένας πολιτικός από τη βόρεια Σουηδία πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα: ζήτησε να θεσμοθετηθεί διάλειμμα μιας ώρας από την εργασία, ώστε τα ζευγάρια να μπορούν να συμβρεθούν ερωτικά.
 
Η πρόταση στηρίζεται στη λογική ότι εξαιτίας ασφυκτικού προγράμματος, τα ζευγάρια δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν με την ερωτική τους ζωή, οπότε το «διάλειμμα για σεξ» θα τα βοηθήσει σε αυτό τον τομέα.
 
Ο Σουηδός πολιτικός στηίζει την παρέμβασή του σε επιστημονικές διαπιστώσεις σύμφωνα με τις οποίες στο τέλος της ημέρας τα ζευγάρια είναι κατάκοπα και πιεσμένα ώστε να έχουν το μυαλό τους στο σεξ.
 
Πάντως, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι αυτή η ώρα θα αξιοποιείται για ερωτικά παιχνίδια, αν και σημείωσε ότι επαφίεται στην καλή προαίρεση εργοδοτών και εργαζομένων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman