ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μοναδικές εμπειρίες στη Νορβηγική θάλασσα με θέα το βόρειο σέλας

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Off the Map Travel είναι μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που "δουλεύουν προσφέροντας  εμπειρίες σε προορισμούς που επιτρέπουν στους επισκέπτες  να εξερευνήσουν κρυμμένα θαύματα του κόσμου", έχει προσελκύσει την προσοχή των ταξιδιωτικών πρακτόρων και sites με την πιο πρόσφατη προσφορά τους, ένα σύμπλεγμα από όμορφα σχεδιασμένες καμπίνες που κρέμονται στη Νορβηγική Θάλασσα.

Off the Map Travel

Οι καμπίνες Manshausen τον χειμώνα, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα σο βόρειο σέλας μέσω παραθύρων από το δάπεδο έως την οροφή που βλέπουν πάνω στο τραχιά Steigen Archipelago της Νορβηγίας. Οι επτά καμπίνες με δύο κρεβατοκάμαρες του Manshausen, τρεις εκ των οποίων εκτείνονται πάνω από το νερό, σχεδιάστηκαν από τον εξερευνητή Børge Ousland, τον πρώτο άνθρωπο που έφτασε στο Βόρειο Πόλο σε μια σόλο και μη υποστηριζόμενη αποστολή.

Off the Map Travel

"Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει ένα χώρο για να εξερευνήσει την αρμονία μεταξύ ανθρώπων και φύσης", οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από όλα τα φυσικά υλικά. Οι καθαρές γραμμές τους και ο φυσικός σχεδιασμός έχουν βραβευτεί με βραβεία αρχιτεκτονικού σχεδίου. Το νησί των 55 στρεμμάτων στο οποίο βρίσκεται η έδρα του Manshausen , είναι η μεγαλύτερη αποικία θαλάσσιων αετών της Ευρώπης.

Off the Map Travel

"Έχω ερωτευτεί τα προστατευόμενα νησάκια, , τις παραλίες και τα βουνά του Μάνσχαουζεν και ιδιαίτερα τον μεσημεριανό του ήλιο το καλοκαίρι και το βόρειο σέλας  τον χειμώνα", εξηγεί ο Ousland. Συνεργαζόμαστε με τους τοπικούς παραγωγούς για τα συστατικά τροφίμων και με τον βραβευμένο Chef Astrid Regine Nässlander. "

Off the Map Travel

Δίπλα στις καμπίνες είναι μια ανακαινισμένη κύρια κατοικία του 18ου αιώνα που μετατράπηκε σε ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία για τους επισκέπτες, μαζί με μια βιβλιοθήκη με βιβλία από την προσωπική συλλογή του Børge. Υπάρχουν επίσης δύο υδρομασάζ, μια σάουνα, μια πισίνα με θαλασσινό νερό και μια ιδιωτική παραλία που περιβάλλετε από την άγρια ​​φύση.

Off the Map Travel

Εκτός από το Map Travel προσφέρει καλοκαιρινά και χειμερινά δρομολόγια, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες των ταξιδιωτών. Ένα δείγμα είναι 4-διανυκτέρευσης 3 διανυκτερεύσεων το καλοκαίρι στο νησί Manshausen Island Adventure, που διατίθεται από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει μεταφορές με πλοίο στο νησί, διαμονή στις καμπίνες του Manshausen, κολύμβηση με αναπνευστήρα, αναρρίχηση, πεζοπορία, ιστιοπλοΐα και ψάρεμα.

Off the Map Travel

Οι τιμές ξεκινούν από 1.987 δολάρια ανά άτομο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman