ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί οι στρέιτ γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς;

Tweet
Share
Tweet
Share

Oι ετεροφυλόφιλες γυναίκες, σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποίησαν από κοινού τα Chapman University, Indiana University και Kinsey Institute, έχουν λιγότερους οργασμούς συγκριτικά με όλους τους υπολοίπους ανθρώπους.

Η ΄έρευνα διεξήχθει στις ΗΠΑ, σε 52.000 ενήλικες, διαφορετικών φύλων και σεξουαλικών ταυτοτήτων.

Ο λόγος είναι επειδή αφενός δεν μπαίνουν στη διαδικασία να «βοηθήσουν» οι ίδιες τον εαυτό τους κι αφετέρου επειδή οι στρέιτ άνδρες δεν γνωρίζουν συνήθως τι να κάνουν για να ικανοποιήσουν την σύντροφό τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των ετεροφυλόφιλων ανδρών (95%) δήλωσαν πως «συνήθως» έρχονται σε οργασμό κατά τις σεξουαλικές δραστηριότητες.

Ακολουθούν οι γκέι άντρες (89%), οι bisexual άντρες (88%), οι λεσβίες (86%), οι bisexual γυναίκες (66%) και τελευταίες οι στρέιτ γυναίκες (65%).

Μόλις το 1/3 των ετεροφυλόφιλων γυναικών (33%) δήλωσαν πως έρχονται «κάθε φορά» σε οργασμό, έναντι ποσοστού 59% και 75% για τις λεσβίες και τους ετεροφυλόφιλους άνδρες αντίστοιχα.

Το 41% των ανδρών είπε πως οι γυναίκες σύντροφοί τους «πάντα» έρχονται σε οργασμό, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από αυτά που λένε εκείνες.

Πολλές γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να προσποιηθούν «οργασμό». Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι οι γυναίκες που κάνουν προκαταρκτικά με τους συντρόφους τους έχουν περισσότερους οργασμούς από τις στρέιτ γυναίκες που ντρέπονται να ζητήσουν από τον σύντροφό τους αυτό που θέλουν για να ικανοποιηθούν.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει λοιπόν..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman