ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι 10 καλύτερες πόλεις για τους νέους

Tweet
Share
Tweet
Share

Φτηνά μπέργκερ, φτηνές συναυλίες και λογικά ενοίκια. Αγαπημένος προορισμός ερωτευμένων και μη, το Παρίσι αποτελεί μεταξύ άλλων την πιο προσιτή youth culture πόλη παγκοσμίως, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις καρδιές της νεολαίας. 

Σύμφωνα με έκθεση του "Youthful Cities report", η πόλη του φωτός έκλεψε τις εντυπώσεις. Στο πλαίσιο της έρευνας ρωτήθηκαν 10.000 νέοι ηλικίας 15-29 ετών, οι οποίοι ζουν στις 25 μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Οι μητροπόλεις βαθμολογούνται σύμφωνα με εννέα παράγοντες: τον κατώτατο μισθό, το ενοίκιο, τα εισιτήρια κινηματογράφου, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις πτήσεις, τη φορολογία, τις τιμές των συναυλιών αλλά και τις τιμές των αυγών και των μπέργκερ.

 
Το Παρίσι, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο προσιτές για τους νέους πόλεις, αν και δεν έρχεται πρώτο σε κάθε κατηγορία, διαθέτει τον υψηλότερο κατώτατο μισθό, γεγονός που από ότι φαίνεται το καταστά top προορισμό. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο Παρίσι λαμβάνουν τουλάχιστον 12,84 δολάρια την ώρα -σε σύγκριση με 8,63 δολάρια που είναι η αντίστοιχη αμοιβή στο Λονδίνο. 
 
Οι δέκα πιο προσιτές πόλεις για τους νέους είναι:
10. Λονδίνο
9. Τόκυο
8. Νέα Υόρκη
7. Ρώμη
6. Ντάλλας
5. Βερολίνο
4. Σικάγο
3. Λος Άντζελες 
2. Τορόντο
1. Παρίσι
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman