ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ανθρώπινα Σκιάχτρα

Tweet
Share
Tweet
Share

Σκιάχτρα και τρομακτικές κούκλες έχουν κατακλύσει τους δρόμους του χωριού Ναγκόρο, στο νότο της Ιαπωνίας, το οποίο είναι σίγουρα ένα από τα πιο σιωπηλά μέρη του πλανήτη.

Στην περιοχή κατοικούν 35 άνθρωποι, ενώ οι κούκλες είναι δημιουργίες της 65χρονης Τσουκίμι Αγιάνο, η οποία αρχικά ήθελε να απαλλάξει το χωριό από τα ενοχλητικά πτηνά.

Με τον καιρό, η δημιουργία σκιάχτρων κατέστη χόμπι για την 65χρονη, η οποία γέμισε έτσι την άδεια πόλη με «κατοίκους». Η κα Αγιάνο δραστηριοποιήθηκε ακόμα και όταν το σχολείο της περιοχής έβαλε λουκέτο, αντικαθιστώντας τους μαθητές πάλι… με κούκλες!

«Από εδώ και πέρα, όσο είμαι καλά θα συνεχίσω να δημιουργώ σκιάχτρα. Μου αρέσει και ελπίζω ότι αρέσει και στους υπόλοιπους. Θέλω οι κούκλες να μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους, ώστε όλοι να τις κοιτάνε δυο φορές, για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται», σχολίασε η κα Αγιάνο.

Να αναφερθεί πως η 65χρονη έχει δημιουργήσει 350 κούκλες μέχρι σήμερα, 150 από τις οποίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία του χωριού.

Σε περίπτωση που μια κούκλα φθαρεί, τότε θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη. Τα σκιάχτρα ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζουν τα κοράκια και τα υπόλοιπα πτηνά, τα οποία συνεχίζουν να επισκέπτονται αδιαλείπτως τα χωράφια της περιοχής.

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7

Image 8

Image 9

Image 1

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman