ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η 17χρονη Ελίζαμπεθ Τέιλορ παίζει ανέμελα με το σκύλο της...

Tweet
Share
Tweet
Share

Αναγνωρίζετε την όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας; Είναι η 17χρονη τότε Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία καθαρίζει με σαπούνι και σφουγγάρι το κόκερ της, το οποίο μάλιστα ονόμασε Amy εμπνευσμένη από το ρόλο που η ίδια υποδύθηκε στην ταινία “Little Women” το 1949.

Μέχρι την ηλικία αυτή, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη παίξει διάφορους ρόλους σε πολλές ταινίες. Το κορίτσι με τα πανέμορφα μάτια πρωτοεμφανίστηκε στην ηλικία των 12 ετών όταν δίπλα στον Mickey Rooney στην ταινία «National Velvet» (1944) υποδύθηκε μια μικρή Αγγλίδα που μεταμφιέστηκε σε έναν άνδρα αναβάτη για να οδηγήσει ένα άλογο στη νίκη.

H Τέιλορ χάρη στις εξαιρετικές της επιδόσεις τόσο στην ιππασία όσο και στην υποκριτική αναδείχθηκε σε νέο αστέρι του κινηματογράφου και οι δρόμοι ανοίχτηκαν διάπλατα για την ίδια, η οποία άμεσα υπέγραψε με την εταιρεία MGM συμβόλαιο επτά ετών με εβδομαδιαίο μισθό 750 δολάρια.

Επειδή όμως γρήγορα μετατράπηκε από ένα φρέσκο παιδί σε μια τηλεπερσόνα, οι μάνατζερ που την ανέλαβαν διοργάνωσαν συνεντεύξεις αλλά και φωτογραφήσεις όπως αυτή, μέσα από τις οποίες στόχο είχαν να προβάλλουν τη ζωή της Τέιλορ ως αυτή μιας φυσιολογικής νέας κοπέλας.

Image 1

Image 2

Image 3

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman