ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο αντρικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου;

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που επηρεάζει την εμφάνισή μας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, και ίσως εκείνο που δυσκολευόμαστε περισσότερο να επιλέξουμε.

Ο Russell Westbrook, λάτρης του συγκεκριμένου αξεσουάρ, πρόσφατα λάνσαρε τη δική του σειρά γυαλιών ηλίου, τη «Westbrook Fames», ενώ δίνει  οδηγίες για το πώς πρεπει ένας άντρας να επιλέγει τα σωστά για εκείνον γυαλιά ηλίου.

Κατ' αρχάς, σύμφωνα με τον Westbrook, ένας άντρας πρέπει να διαθέτει ένα ζευγάρι κλασσικών γυαλιών ηλίου κι ένα λίγο πιο μοντέρνο και πιο εξεζητημένο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέχει πάντα το κάθε ζευγάρι να ταιριάζει στο πρόσωπό του και να μην είναι δυσανάλογα μεγάλο.

David-Gandy-Tatler-1aug13 rex b 400x600

Τα κλασσικά Persol είναι μία πολύ στιλάτη επιλογή.

 GUALIA

Tα Ray-Ban Wayfarer, είναι ίσως τα πιο κλασσικά γυαλιά ηλίου που κάθε άντρας πρέπει να έχει.

Polo-Ralph-Lauren-Eyewear-01-2280x900

Τα γυαλιά Polo Ralph Lauren διαθέτουν μία γκάμα κλασικών σχεδίων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι καλό, προτού αγοράσεις ένα ζευγάριο γυαλιών ηλίου, να ρωτήσεις και τη γνώμη των άλλων. Είτε του πωλητή, είτε της οικογένειάς του, είτε κάποιου φίλου, είτε κάποιου τυχαίου ατόμου που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή.

Ο ίδιος αναφέρει ότι του αρέσει να έχει γυαλιά ηλίου διαφόρων χρωμάτων και αυτό συμβουλεύει και τους υπόλοιπους άνδρες, ώστε να τα επιλέγουν κάθε φορά ανάλογα με τα ρούχα που φοράνε. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό μπορεί να επιλέξει πλαστικούς σκελετούς που είναι πιο φθηνοί.

Γυαλιά ηλίου Vans, με φακό καθρέφτη και χρωματιστό σκελετό.

image3xxl

Τα κλασσικά Ray-Ban αλλάζουν τελείως όταν τα επιλέξεις με έναν πιο χρωματιστό σκελετό, είτε πρόκειται για μονόχρωμο, είτε για δίχρωμο.

Ο Russell Westbrook, μάλιστα, προτρέπει τους άνδρες, εάν θέλουν, να μην διστάσουν να φορέσουν γυαλιά ηλίου ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman