ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι λένε τα δάχτυλα για τον χαρακτήρα μας;

Tweet
Share
Tweet
Share

Γνωρίζαμε τους φυσιογνωμιστές, που ξέρουν τα διαβάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να βγάζουν συμπεράσματα για την προσωπικότητά μας. Τώρα ήρθε μια νέα θεωρία η οποία υποστηρίζει ότι το σχήμα των δαχτύλων στα χέρια, κρύβει πολλά μυστικά για το χαρακτήρα του κατόχου τους. Η εικόνα δείχνει τρεις τύπους μήκους δαχτύλων, σημειώνονται Α, Β και C. Ελέγξτε τα δάχτυλά σας και δείτε την ερμηνεία ανάλογα με τον δικό σας τύπο δακτύλων.

δάχτυλα

Α. Λένε ότι οι άνθρωποι των οποίων ο παράμεσος είναι μεγαλύτερος από το δείκτη, έχουν όμορφη εμφάνιση. Ακτινοβολούν με τη γοητεία τους και οι άλλοι τους βρίσκουν ακαταμάχητους. Επιπλέον, είναι πιο επιθετικοί και αποφασιστικοί και δεν αποφεύγουν τις ριψοκίνδυνες. Το επάγγελμα που έχουν συνήθως είναι: στρατιώτης, μηχανικός, σκακιστής. Επίσης θεωρούνται δυνατοί λύτες σταυρολέξων. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα άτομα με μεγαλύτερο παράμεσο, αμείβονται καλύτερα από ότι εκείνοι με μικρότερο παράμεσο.

Β. Τα άτομα με μικρότερο παράμεσο από το δάχτυλο του δείκτη, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μια ροπή προς την αλαζονεία. Απολαμβάνουν τη μοναξιά και διαφυλάσσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν είναι το είδος των ατόμων που θα κάνουν το πρώτο βήμα όταν πρόκειται για σχέσεις, αλλά πάντα αποδέχονται και εκτιμούν την προσοχή που λαμβάνουν.

C. Απαραίτητες, για τα άτομα με ισομεγέθη δείκτη και παράμεσο, είναι η αγάπη και η ειρήνη. Αισθάνονται άβολα όταν βρίσκονται σε σύγκρουση. Είναι οργανωτικοί και προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους. Έχουν την τάση να είναι πιστοί σε μια σχέση, γεμάτοι με φροντίδα και τρυφερότητα προς τους συνεργάτες τους.

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman