ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κάντε τις φαντασιώσεις σας πράξη χωρίς να φοβάστε τους γείτονες!

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα κατάλυμα από τη νέα διεθνή ιστοσελίδα KinkBNB θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν όσοι επιθυμούν να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις χωρίς το φόβο να ξυπνήσουν τους γείτονες! Ο ιστότοπος επιχειρεί να πάρει μερίδιο από την τεράστια αγορά της ενοικίασης σπιτιών, όπου πρωτοστατούν μέχρι τώρα εταιρίες όπως η Airbnb.

H KinkBNB έκανε τα πρώτα της βήματα έχοντας στόχο την ενοικίαση σπιτιών, διαμερισμάτων ή ακόμα και κάστρων με διαμόρφωση που δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους.  Αντί για ιδιωτικές πισίνες και άλλες ανέσεις που προσφέρουν τα σπίτια της Airbnb, οι κατοικίες της KinkBNB διαθέτουν playroom και αισθησιακούς χώρους που δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την κατοικία που προσφέρεται στο Clapham Junction στο Ν. Λονδίνο, όπου οι μισθωτές έχουν περιβάλλον ανάλογο της κινηματογραφικής επιτυχίας "50 Αποχρώσεις του Γκρι", με κόκκινους τοίχους.  Λογικό είναι οι μισθωτές των σπιτιών να διαπνέονται από ανάλογη ερωτική συμπεριφορά και οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ποια ακριβώς είναι η… αποστολή του σπιτιού που νοικιάζουν.

Φυσικά όσοι επιθυμούν να νοικιάσουν τέτοια σπίτια, ελέγχονται από επόπτη και λαμβάνουν ένα μοναδικό κωδικό. Η ιδέα προήλθε από φίλο του ιδρυτή, ο οποίος προωθούσε δωμάτια για σεξ στη λίστα της Airbnb, αλλά, όπως φαίνεται, δημιουργήθηκαν προβλήματα με τους γείτονες. Τα δωμάτια ξεκινούν από 25 και φτάνουν τα 400 δολάρια τη βραδιά (σε Αμερική και Βρετανία), χωρίς να λείπουν και τα ακριβότερα.

  

Τα δωμάτια ξεκινούν από 25 και φτάνουν τα 400 δολάρια τη βραδιά 

  

Η KinkBNB στην ιστοσελίδα της παρουσιάζεται ως εξής: «Ιδρύσαμε την KinkBNB το 2015 ως υπηρεσία και σημείο πώλησης για τον εντοπισμό τέτοιων σπιτιών. Ως διαδικτυακή υπηρεσία, η KinkBNB πηγαίνει όπου θέλετε να πάτε. Είτε ταξιδεύετε σε όλη τη χώρα, είτε επιθυμείτε μια περιπέτεια στον τόπο σας, η KinkBNB μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε. Πολλά site συνδέουν τους επισκέπτες με κανονικά δωμάτια, όμως η KinkBNB ειδικεύεται στα playroom ενηλίκων ή στα σπίτια για ανθρώπους με ανοικτό μυαλό, και είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε θέση η δική σας φαντασίωση.»

Eπισημαίνεται οτι η αξία της Airbnb είχε αποτιμηθεί πέρυσι στα 25,5 δισ. δολάρια, έχει πάνω από 1,5 εκατ. καταχωρήσεις καταλυμάτων σε 191 χώρες, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να προσελκύσουν πάνω από 65 εκατ. επισκέπτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman