ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έζησαν το θάνατο μέσα από ειδικό προσομοιωτή

Tweet
Share
Tweet
Share

Πώς είναι άραγε το αίσθημα του θανάτου; Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δεν θα θέλατε να το ζήσετε. Πόσοι όμως αν είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν θα το έκαναν; Ένας διαφορετικός προσομοιωτής που κατασκευάστηκε στη Σαγκάη της Κίνας σου επιτρέπει να νιώσεις πως είναι να πεθαίνεις και να ανασταίνεσαι.

Όσοι υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία θα έχουν την ευκαιρία να σκοτωθούν από κάποιον φίλο που θα επιλέξουν, να αποτεφρωθούν και εν συνεχεία να αναστηθούν. «Είναι ένα ενδιαφέρον συναίσθημα. Σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να δώσεις χώρο σε κάποιες βαθύτερες σκέψεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Όταν περπατάς και περνάς αυτή την πόρτα θα καταλάβεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και θα είσαι διαφορετικός από τον άνθρωπο που πρωτομπήκε. Νομίζω πως αυτό είναι το όφελος που μπορείς να έχεις», είπε ένας από τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το τέλος της ζωής τους αλλά και τα τελευταία λόγια πριν πεθάνουν. Τα λόγια αυτά αναγράφονται σε μία πλάκα την οποία μπορούν να πάρουν σπίτι τους.

Οι κατασκευαστές αυτού του έργου δήλωσαν πως στόχος τους είναι, να δώσουν στους ανθρώπους μία διαφορετική οπτική για τη ζωή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman