ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πετάει ο γάιδαρος; Κολυμπάει το γουρούνι;

Tweet
Share
Tweet
Share

Για τον γάιδαρο δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, για το γουρούνι όμως υπάρχουν πειστήρια. Ναι. Στις Μπαχάμες, υπάρχει ένα ακατοίκητο (από ανθρώπους) νησί, όπου οι μοναδικοί ντόπιοι είναι αξιολάτρευτοι αγριόχοιροι οι οποίοι απολαμβάνουν το ειδυλλιακό τοπίο και το καθημερινό κολύμπι στη θάλασσα. 

Οι τετράποδοι, τρισευτυχισμένοι κολυμβητές, βρίσκονται στο νησί Big Major Cay του συμπλέγματος νησιών Εxuma στις εξωτικές Μπαχάμες και κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς πως βρέθηκαν έκει, αφού στο νησί δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι.

p2

Τα επικρατέστερα σενάρια είναι πως, είτε τα ζωντανά τα άφησαν εκεί ναυτικοί ώστε να υπάρχει τροφή κατά την επιστροφή τους στο νησί, είτε αυτά κολύμπησαν και έφτασαν στην ακτή, γλιτώνοντας από ένα ναυάγιο, είτε η ύπαρξή τους στο συγκεκριμένο μέρος ωφείλεται σε κίνηση των επιχειρηματιών ώστε να προσελκύσουν τουρίστες.

p5

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σκύλοι ράτσας Coton de Tulear, που προέρχονται από τη Τενερίφη, αποτελούν την εθνική ράτσα της Μαδαγασκάρης, στην οποία και έφτασαν όταν πειρατές που δρούσαν στη Τενερίφη τους μετέφεραν μαζί τους. Κάτι που ίσως να εξηγεί και την ύπαρξη των γουρουνιών στο νησί.

p3

Όποιο σενάριο και να ισχύει, τα συμπαθέστατα γουρούνια επιβίωσαν και πολλαπλασιάστηκαν (στον νησί άλλωστε υπάρχουν πηγές με πόσιμο νερό), και πλέον αποτελούν ατραξιόν αφού καθημερινά, τα τοπικά τουριστικά πλεούμενα μεταφέρουν επισκέπτες στην "παραλία των γουρουνιών" όπου απολαμβάνουν το μοναδικό θέαμα και εμπλουτίζουν τη διατροφή των ζωντανών.

p19

Οι ιθαγενείς μάλιστα, έχουν και δική τους ενότητα στην επίσημη τουριστική σελίδα της χώρας.

p22

Ποιά σκυλίσια ζωή. Γουρουνίσια ζωή! Ξεκάθαρα.

p18

p17

p7

p9

p16

p10

last

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman