ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΕΞ: Τελικά αυτό προτιμούν οι άνδρες στο κρεβάτι

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι γυναίκες που εργάζονται σκληρά στους οίκους ανοχής το ήξεραν εμπειρικά: Πολλοί πελάτες, τους χτυπούν την πόρτα μόνο και μόνο για λίγα (εξαγορασμένα...) λεπτά τρυφερότητας και ανθρώπινης επαφής. Στο ίδιο συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγει μια επιστημονική έρευνα που ανατρέπει κάποια δεδομένα σχετικά με το πιστεύεται γενικώς ότι ψάχνουν κάποιες φορές οι άνδρες στο σεξ.   

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Indiana, που ρώτησαν ένα επαρκές δείγμα 2.000 ατόμων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό που προτιμούν οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, είναι το ρομαντικό σεξ και η στοργή, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα στερεότυπα ότι οι άνδρες απορρίπτουν τέτοια σεξουαλική συμπεριφορά.

Η επικεφαλής ερευνήτρια Debby Herbenick δήλωσε στο Science Daily: «Εν αντιθέσει με κάποια στερεότυπα η πιο ελκυστική συμπεριφορά, ακόμη και για τους άνδρες, είναι αυτή που βγάζει ρομαντισμό και στοργή. Αυτό περιλαμβάνει περισσότερα φιλιά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, τα γλυκά και ρομαντικά λόγια επίσης κατά τη διάρκεια του σεξ, ρομαντικά στοιχεία στον χώρο και άλλα».

Για τις ανάγκες της έρευνας, στους συμμετέχοντες παρουσιάστηκαν 50 είδη σεξουαλικών συμπεριφορών σε όλες τις κλίμακες των αισθημάτων και κλήθηκαν στη συνέχεια να επιλέξουν ποιες προτιμούν.

Όπως προέκυψε, η πιο ελκυστική συμπεριφορά και για τους άνδρες και για τις γυναίκες ήταν το ρομαντικό σεξ. Ειδικότερα, το 39% τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών χαρακτήρισε «πολύ ελκυστικό» το να πεις κάτι ρομαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το ίδιο ελκυστικό είναι για το 33% το να προσθέσεις στο δωμάτιο ρομαντικές πινελιές. Θετικό στις αγκαλιές ήταν το 52%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman