ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έτσι θα γίνονται τα τατουάζ στο μέλλον

Tweet
Share
Tweet
Share

Την ώρα που οι πολέμιοι των τατουάζ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις βλαβερές επιπτώσεις τους στην υγεία του ανθρώπου, οι σχεδιαστές και οι δημιουργοί της τέχνης στο σώμα αυξάνονται συστηματικά ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν και τις τεχνικές τους!

Ένας 3d printer εκτυπωτής κατάφερε να χακάρει το δημιουργικό γραφείο Appropriate Audiences προκειμένου να τον μετατρέψει σε ένα καινοτόμο και εξαιρετικής ακρίβειας μηχάνημα για τατουάζ.

779589 tat2

Οι Γάλλοι φοιτητές που παρουσίασαν την πατέντα τους πρόσφατα κατάφεραν μέσα σε λίγους μόλις μήνες να θεωρηθούν το μέλλον του τατουάζ μια και η μέθοδός τους δίνει νέες δυνατότητες σε σχέδια και μπορεί να καλύψει με ασφάλεια σχεδόν κάθε μέρος του σώματος, ακόμη και σημείων που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ίσως δυσπρόσιτα.

779590 tat33

Οι τρεις ιδρυτές του Appropriate Audiences σχολιάζουν σχετικά για το Tatoué: «Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν αρκετά διαφορετικές στην πρώτη επίδειξη. Κάποιοι γοητεύτηκαν από αυτή την νέα προοπτική και το πάντρεμα της τεχνολογίας σε αυτή την πανάρχαια τέχνη. Κάποιο ωστόσο θεωρούν πως το ανθρώπινο χέρι είναι μέρος της ιεροτελεστίας του τατουάζ και πως τίποτα δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Εμείς πάντως δεν θέλουμε να βάλουμε στην άκρη τους καλλιτέχνες της δερματοστιξίας, αλλά να τους δώσουμε ακόμη ένα εργαλείο που θα το προσαρμόσουν στις δικές τους ανάγκες.»

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.