ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Που προτιμούν να κάνουν σεξ οι Γυναίκες; (όχι, πάντως στο κρεβάτι...)

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν νομίζετε ότι το κρεβάτι είναι το μέρος το οποίο προτιμούν οι γυναίκες για τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ίσως θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε. 

Στην πραγματικότητα, έρευνα που δημοσιεύει το Maxim καταδεικνύει ότι οι γυναίκες φαντασιώνονται το σεξ, οπουδήποτε αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Sleep Cupid, στην οποία συμμετείχαν 3.000 γυναίκες, αποδείχθηκε ότι το πιο ελκυστικό μέρος για σεξ είναι οι σκάλες. Ακούγεται άβολο, αλλά υπάρχει μία λογική εξήγηση, αν υπολογίσει κανείς ότι στην σκέψη πως θα πέσουν από τα σκαλιά, απογειώνει το πάθος τους.

Το δεύτερο πιο «hot» μέρος που προτιμούν οι γυναίκες να κάνουν σεξ είναι η παραλία. Κάπως πιο ορθόδοξη επιλογή, η οποία έχει εξίσου μία λογική βάση. Η παραλία είναι το μέρος που συνδέεται με την διασκέδαση, την ανεμελιά, τη χαλαρή διάθεση, το ποτό και τα προκύπτοντα.

Στην τρίτη θέση οι γυναίκες ανέφεραν ότι τους ιντριγκάρει η ιδέα να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια ενός «μεγάλου γεγονότος», όπως ένα πάρτι γενεθλίων, ένας γάμος κ.ο.κ.

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές φιγουράρουν επίσης το αεροπλάνο, το γκαράζ, η αυλή και φυσικά το γραφείο. Και μιλώντας για το γραφείο όταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ρωτήθηκαν αν φαντασιώνονται ποτέ να κάνουν σεξ με έναν από τους πιο κακούς τους συναδέλφους, το 83,9 % απάντησε θετικά.

Άβυσσος…

 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.