ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" γιορτάζει και σας προσκαλεί

Tweet
Share
Tweet
Share

Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη, παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων, ξυλοπόδαροι και πολλές ακόμα εκπλήξεις, μέχρι και δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά, σας περιμένουν μέχρι και την προσεχή Κυριακή στο Μαρούσι!

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά τη Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, 13-15 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.

Ελάτε με τα παιδιά σας και τους μικρούς σας φίλους να περάσουμε μαζί ένα διασκεδαστικό χαλαρό απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, με παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση και πολλά άλλα ακόμη:

- Θεατρικό Εργαστήρι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, σπιτικά παιχνιδοζυμάρια, εργαστήριο μπισκότων, ξυλοπόδαροι και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

- Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».

- Διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.

- Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι!

Αναλυτικό πρόγραμμα για την τριήμερη γιορτή 13-15 Νοεμβρίου στο www.hamogelo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman