ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Δαγκωτό» Βρετανών στη λεβεντογέννα Κρήτη!

Tweet
Share
Tweet
Share

Όσοι έχουν επισκεφθεί την Κρήτη μιλούν για ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας, ένα μέρος που έχει να προσφέρει στους επισκέπτες του ψυχαγωγία, νόστιμες γεύσεις, άδολη φιλοξενία και πλούσια παράδοση.

Πρόσφατα το νησί συμπεριλήφθηκε στη δεκάδα των φθηνότερων προορισμών σε όλο τον κόσμο για τους Βρετανούς σε ένα σύνολο 46 περιοχών. Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος λαός ούτως ή άλλως αποτελεί τη βασικότερη αγορά για την Ελλάδα με κάτι λιγότερο από 2,5 εκατ. αφίξεις το 2014.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα του «New Post Office Holiday Money Report», η Κρήτη για τη νέα χρονιά θα σημειώσει τη μεγαλύτερη πτώση τιμών κατά 19%.

Στη μελέτη μπορεί επίσης κανείς να δει και τους πιο «καυτούς», όπως χαρακτηρίζονται, προορισμούς για το 2014, με βάση ένα συνονθύλευμα παραγόντων ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται η συναλλαγματική ισοτιμία, οι νέες αεροπορικές συνδέσεις, τα χαμηλότερα κόστη στα ξενοδοχεία και η σταθερότητα της στερλίνας. Στους προορισμούς αυτούς περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, μαζί με την Κόστα Ρίκα, την Κροατία, το Ντουμπάι, τις πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης, την Ισλανδία, την Ιαπωνία, το Μαυρίκιο και το Μεξικό.

Πράγα, ο πιο φθηνός προορισμός

Ο φθηνότερος πάντως προορισμός για τους Βρετανούς φέτος είναι η Πράγα και ακολουθεί στη δεύτερη θέση, το Αλγκάρβε στην Πορτογαλία, ενώ, στον αντίποδα, οι τρεις πιο ακριβοί προορισμοί είναι στη Σιγκαπούρη, το Ντουμπάι, τη και τη Νέα Ζηλανδία. Η ατζέντα των διακοπών στην πολύ ακριβή Σιγκαπούρη κοστίζει 149,65 στερλίνες (195,4 ευρώ) και στο Ντουμπάι 144,5 στερλίνες (188,7 ευρώ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman