ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σιγά ρε παιδιά με το Σύμφωνο Συμβίωσης!..

Tweet
Share
Tweet
Share

Το περιβόητο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων, θα έπρεπε να είχε λυθεί από χρόνια. Πως; Με μια απλή διοικητική εισήγηση που θα ενσωματωνόταν αναίμακτα στην εσωτερική έννομη τάξη. Έτσι τα λύνουν αυτά τα θέματα οι πολιτισμένες χώρες. Ούτε από (ξεσαλωμένου) άμβωνος, σαν τον μισαλλόδοξο Αμβρόσιο, ούτε με ομοφοβικά κηρύγματα κάτι ακροδεξιών, που μαρτυρούν εμμέσως την ασταθή σεξουαλική ταυτότητα των «κατηγόρων». 

Ζευγάρια που ζούνε τη ζωή τους αξιοπρεπώς, δε θα έπρεπε να ξεφτιλίζονται έξω από τα γκισέ «βικτοριανής ηθικής» υπαλλήλων που βλέπουν μια κατά τα άλλα συνηθισμένη διεκπεραίωση σαν ευκαιρία για κουτσομπολιό ώστε να βγάλουν «πιπεράτα», την υπόλοιπη μέρα τους, για να ξεφεύγουν απ΄ τη ρημαγμένη ζωή τους.

Είναι όμως, ασυγχώρητη η υποκρισία και η ανικανότητα (και σε αυτό το θέμα...) του ΣΥΡΙΖΑ. Στην προσπάθειά του να διαμορφώσει μια «προοδευτική» και δήθεν «αριστερή» ατζέντα, μετα την καθολική διάψευση των συλλογικών πτροσδοκιών, φέρνει τώρα για ψήφιση στη Βουλή αυτό το νομοσχέδιο για να μας ξαναθυμίσει αδέξια που έγκειται ο άξονας ανάμεσα στην "Αριστερά" και στη "Συντήρηση" στη χώρα... Φτωχές επινοήσεις.

Κι όχι πως είναι κακό. Αλλά, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, δεν δείχνουν την ίδια στιγμή καμία διάθεση λόγου χάρη να αντιμετωπίσουν εκ παραλλήλου, θετικά το ασφαλιστικό, ή τη βαρειά ανεργία των νέων. 

Και κάτι για τους γελοίους εθναμύντορες: η Πατρίδα δεν κινδυνεύει από το σύμφωνο συμβίωσης. Κινδυνεύει από αυτούς που ο δικομματισμός έκανε αποσπάσεις και τους εξαχρείωσε σε πολίτες αδιάφορους, φέρνοντάς τους να βγάζουν τη στρατιωτική θητεία τους έξω από το σπίτι τους, αντί να υπηρετούν στα σύνορα όπως όφειλαν.

Εκεί όπου είμασταν εμείς τα "λαϊκά παιδιά", παρέα με κάποιους "ιδιαίτερους" κι εκεί όπου φαίνονται ως συνήθως, οι μάγκες… 

Γιώργος Χατζηδημητρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman