ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ναζί μόλυναν τον ιερό βράχο

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι ομοϊδεάτες τους της Χρυσής Αυγής που τους προσκάλεσαν, ισχυρίστηκαν πως πρόκειται για... Γερμανούς τουρίστες. Στην πραγματικότητα είναι καθαρόαιμοι νεοναζί, μέλη της σκληροπυρηνικής ναζιστικής οργάνωσης Der Dritte Weg, οι οποίοι πριν λίγο καιρό είχαν έρθει στην Ελλάδα καλεσμένοι της αδελφής οργάνωσης Χ.Α για την εκδήλωση μνήμης των Ιμίων και είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού στο Μοναστηράκι από Έλληνες αντιφασίστες.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, περιγράφουν αναλυτικά τα έργα και τις ημέρες τους στην Αθήνα, δημοσιεύοντας και κατατοπιστικές φωτογραφίες. Σε κάποιες από αυτές έχουν απαθανατιστεί να σηκώνουν τη σημαία του Ράιχ με φόντο την ιερή Ακρόπολη.

Επισκέφτηκαν, επίσης, το γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο Διονύσου, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το μουσείο της Ακρόπολης.

Όσο για το περιστατικό στο Μοναστηράκι, δίνουν τη δική τους εκδοχή, ισχυριζόμενοι, ψευδώς προφανώς, ότι οι αντιφασίστες επιτέθηκαν σε άλλους Γερμανούς τουρίστες, και ότι κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας από αυτούς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman