ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο ΠΑΟΚ αγόρασε αετό για να πετάει πάνω από την Τούμπα

Tweet
Share
Tweet
Share

Έναν αετό αποφάσισε να αγοράσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να ίπταται πάνω από το καυτό γήπεδο της Τούμπας κάθε φορά που η αγαπημένη ομάδα του Βορρά αγωνίζεται στην έδρα της. Ελλείψει βέβαια... δικέφαλων αντιπροσώπων του περήφανου είδους, οι ασπρόμαυροι θα βολευτούν με κάτι πιο απλό απο καταφύγιο άγριων ζώων.  

Η ιδέα αυτή, στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πράγματα, δεν είναι καινούρια. Πρότυπο για τους ιθύνοντες της ομάδας ήταν η πορτογαλλική Μπενφίκα όπου στο συνήθως κατάμεστο Ντα Λουζ πριν από το σφύριγμα κάθε παιχνιδιού κάνει την επιβλητική εμφάνισή του ένας αετός, σήμα κατατεθέν της ομάδας, που προσγειώνεται στο γήπεδο .

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγόρασε ήδη τον "βασιληά των αιθέρων", ο οποίος θα εκπαιδευτεί για να πετάει πάνω από την Τούμπα.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε στην αγορά ενός αετού από ειδικό εκπαιδευτήριο που υπάρχει στην Δράμα. Ο αετός θα παραμείνει εκεί για τους τους επόμενους τουλάχιστον πέντε μήνες προκειμένου να εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να μπορεί να πετάει στον ουρανό της Τούμπας, στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και να μην επηρεάζεται από την παρουσία και τις φωνές του κόσμου.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος αετός είναι μαύρου χρώματος με άσπρες φτερούγες. Είναι μικρής ηλικίας και η εκπαίδευση δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία. Ο στόχος είναι ο αετός να κάνει ντεμπούτο στην έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman