ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να βρεις δουλειά στην Ευρώπη

Tweet
Share
Tweet
Share

Πώς θα αποκτήσετε ευκολότερη πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας; Όλες τις σχετικές απορίες λύνει δίνει το πρώτο Facebook QnA που διοργανώνουν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του #EU4U.

 

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες για το βιογραφικό Europass, την Ευρωπαϊκή Πύλη για την Επαγγελματική Κινητικότητα και οτιδήποτε άλλο αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας, μπορούν να συντονιστούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και να λάβουν απαντήσεις από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμούς. Το Facebook Q&A πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης #ΕU4U, μιας κοινής πρωτοβουλίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Τι είναι το #EU4U;

Πρόκειται για μια δράση που βασίζεται στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό τη διαδικτυακή επικοινωνία και συνομιλία με τους πολίτες και την δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με κοινότητες πολιτών. Βασικός σκοπός είναι η διευκόλυνση της προσέγγισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και διαδικασιών με επίκεντρο τους νέους και η άμεση παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους. Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα αναπτύξουν την δράση «#EU4U» καθ' όλη τη διάρκεια του 2016.

 Συνολικά θα υπάρξουν τέσσερις θεματικές ενότητες υπό τους γενικούς τίτλους:

  • Προώθηση της απασχόλησης
  • Προώθηση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στη νεανική επιχειρηματικότητα, τις μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις
  • Εκπαίδευση, έρευνα, τεχνολογία
  • Νέοι και λήψη αποφάσεων στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι

Η κάθε θεματική ενότητα διαρκεί 3 μήνες και περιλαμβάνει Facebook Q&A, Twitter Chat, Google Hangout και διαγωνισμό στο Instagram. Παράλληλα, η ενότητα πλαισιώνεται από σειρά εκπομπών web radio/web tv σε συνεργασία με το νεανικό ραδιοφωνικό σταθμό ngradio. Οι ενδιαφερόμενοι για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν μπορούν να ενημερώνονται μέσα από την ιστοσελίδα europeforall.gr ή/και με το hashtag #EU4U.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.