ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Φωτορεπορτάζ... Η διαδήλωση στο Σύνταγμα σε εικόνες

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Mε το σύνθημα «Ανάσα και αξιοπρέπεια», πλήθος ανθρώπων στην Ελλάδα έδωσε δυναμικά το παρών σε πολλές πλατείες της χώρας. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, όλοι συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία προκειμένου να περάσουν στους Ευρωπαίους το δικό τους μήνυμα. Την ανάγκη για αλλαγή πορείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την κάμψη της γερμανικής αδιαλλαξίας, που βρέθηκε στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων.

Οι πολίτες, αγκαλιασμένοι σαν μια γροθιά, με πανό και πλακάτ στα χέρια, ένωσαν τις φωνές του ενάντια στη λιτότητα και τις αυστηρές πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια ενώ διεκδίκησαν μια ζωή που θα διέπεται από την αρχή της αξιοπρέπειας.

Στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε για μία ακόμη φορά η πλατεία Συντάγματος, όπου περισσότεροι από 15.000 διαδηλωτές, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, διαμαρτυρήθηκαν κατά των πολιτικών λιτότητας και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στην ελληνική κυβέρνηση που την ίδια ώρα της κρίσιμης μάχη στο Eurogroup των Βρυξελλών. Το ραντεβού θα επαναληφθεί και την Κυριακή. Συνοδοιπόροι στη μεγάλη διαδήλωση είναι πολίτες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. O φωτογράφος Χρήστος Τόλης αποτύπωσε με το φακό του τα σημαντικότερα στιγμιότυπα.

fwto 1

fwto 2

fwto 3

fwto 4

fwtografia 1

fwtografia 2

fwtografia 3

ftwografia 4

eikona 1

eikona 2

eikona 3

eikona 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.