ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αίσιο τέλος με τα παιδιά που χάθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Τέλος καλό, όλα καλά με την περιπέτεια των τριών ανηλίκων αλλοδαπών που είχαν εξαφανιστεί τα τελευταία 24ωρα από τον ξενώνα ασυνόδευτων μεταναστών της κοινωνικής οργάνωσης "'Αρσις», στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των Αρχών, τα τρία προσφυγόπουλα, δύο αγοράκια κι ένα κοριτσάκι, βρέθηκαν στην Αθήνα, χωρίς, να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εξαφάνιση των τριών μικρών Κούρδων από το Ιράκ, είχε προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας, ενώ ενημερώθηκαν η εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και το "Χαμόγελο του Παιδιού", που εξέδωσε, μάλιστα, και σχετικό σήμα αναζήτησης.

 Να υπενθυμίσουμε πως από χτες είχε σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για την περίεργη εξαφάνιση των παιδιών. Η αστυνομία, η εισαγγελία ανηλίκων αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των Κούρδων από το Ιράκ που εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας ανηλίκων της οργάνωσης «Άρσις», στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο 16χρονος Mohamed εξαφανίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου και από τον ίδιο χώρο, τρεις μέρες μετά , εξαφανίστηκαν τα αδέρφια, Seristian, 5 ετών και Helan, 10 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.