ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Αλέξης και η... τιμιότητα

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Παρασκευή μεσημέρι μία ημέρα μετά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, ο πρωθυπουργός της χώρας, φανερά εξαντλημένος από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, επιστρέφει στο γραφείο του. Φτάνοντας εκεί τον περιμένει μια έκπληξη, μια έκπληξη που ποτέ ο ίδιος δεν είχε φανταστεί από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος.

Η αριστερή κυβέρνηση δεν δέχεται ρουσφέτια, καταδικάζει δια ροπάλου τα φακελάκια, τα βύσματα και γενικά ο,τιδήποτε άλλο έχει σχέση με ανάλογης τακτικής μεθόδους που στόχο έχουν την πραγμάτωση ενός στόχου με τρόπους παράπλευρους.

Το θέμα είναι να εξακριβώσουμε και στην πράξη πόσο αυτά που προεκλογικά είχε διαμηνύσει ο Αλέξης Τσίπρας και η ομάδα του θα γίνουν στην πράξη. Μέχρι στιγμής οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, δεν το πάνε κι άσχημα.

Ο πρωθυπουργός, προκάλεσε τις εντυπώσεις, όταν επιστρέφοντας στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή, βρήκε έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε 525 ευρώ και όπως ήταν φυσικό αναρωτήθηκε τι ήταν αυτό.

«Τι είναι αυτό ρε παιδιά;», είπε στους συνεργάτες του και εκείνοι τον ενημέρωσαν πως ο εκάστοτε πρωθυπουργός παίρνει ημερήσια αποζημίωση για τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Η αποζημίωση ισούται με 175€ την ημέρα για τα έξοδα κίνησης.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε τα χρήματα, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να παίρνει αποζημίωση για τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Την αποκάλυψη φέρνει στο φως ο Μικροπολιτικός των Νέων. Αναμένουμε για τη συνέχεια!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.