ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έβαλαν χέρι και στα δωμάτια των Ελλήνων στο Ρίο

Tweet
Share
Tweet
Share

Μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έπεσαν θύματα κλοπής, καθώς ανακάλυψαν πως αρκετά προσωπικά τους αντικείμενα έκαναν... φτερά μέσα από τα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού!

Τα κρούσματα κλοπών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο είναι αλλεπάλληλα αυτές τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης και δυστυχώς οι Έλληνες αθλητές δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν από αθλητές αλλά και συνοδούς της ελληνικής αποστολής στην Βραζιλία υπήρξαν κρούσματα κλοπής προσωπικών αντικειμένων, που δεν περιορίστηκαν μονάχα σε αθλητικό υλικό (φόρμες, ρούχα, παπούτσια κτλ.) αλλά αφορούσαν και κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Οι κατά τα άλλα γλυκιές παχουλές βραζιλιάνες καθαρίστριες δείχνουν ζήλο στην εργασία τους. Δεν αφήνουν δωμάτιο για δωμάτιο που δεν το έχουν τσουρνέψει. Για να δούμε. Αθήνα 2004 μπορείς να επιστρέψεις;».

Η ελληνική ομάδα έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, κάτι που έχουν κάνει και άλλες χώρες, που υποπτεύονται τις καθαρίστριες που φροντίζουν τα δωμάτια όταν λείπουν οι αθλητές.

Πλέον οι διοργανωτές έχουν υποβάλλει υποχρεωτικό έλεγχο σε όλους τους υπαλλήλους του Ολυμπιακού Χωριού στη λήξη της βάρδιας τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν πάρει κάτι μαζί τους.

Επίσης άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του Χωριού, κάνουν περιπολίες σε όλους τους ορόφους και ψάχνουν όλους τους χώρους, μήπως οι δράστες έχουν κρύψει κάπου τα κλοπιμαία.

Πηγή: reporter.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman