ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όταν τα πόκεμον είναι... ασυγκράτητα

Tweet
Share
Tweet
Share

Τον βιασμό της έσπευσε να καταγγείλει στις αρχές γυναίκα στη Μόσχα. Θύτης σύμφωνα με την ίδια ήταν ένα… πόκεμον.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στη ρωσική αστυνομία έπεσε θύμα βιασμού όχι απλώς ενός πόκεμον, αλλά ενός γιάγντιου πόκεμον.

Οι πληροφορίες γύρω από τη ζωή του θύματος, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ, θέλουν την παντρεμένη γυναίκα να διατηρούσε τη συνήθεια να παίζει Pokemon Go κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο.

Όταν ξύπνησε όμως βρήκε ένα τεράστιο πόκεμον να βρίσκεται από πάνω της σε άσεμνη στάση, ενώ τη βίαζε, όπως περιέγραψε η ίδια.

pokemon

Όταν εκείνη σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, το γιγάντιο πόκεμον τρόμαξε και εξαφανίστηκε όπως εξηγεί η γυναίκα. Ωστόσο η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του συγκεκριμένου πόκεμον στο κρεβάτι της.

Ξύπνησε τον σύζυγό της για να του πει τι συνέβη αλλά, όπως δήλωσε στην αστυνομία, δεν την πίστεψε και της είπε να δει έναν ψυχίατρο.

Η ρωσική ιστοσελίδα ειδήσεων Bloknot αναφέρει ότι ούτε η αστυνομία την πίστεψε και ότι η γυναίκα μετά πήγε να δει έναν ψυχίατρο που δεν μπόρεσε να την βοηθήσει.

Ο Ιβάν Μακάροφ, φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά πόκεμον στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go». 

Πληροφορίες που θέλουν τον φερόμενο ως δράστη να παραχωρεί συνέντευξη τύπου μετά τη σύλληψή του, δεν επιβεβαιώνονται, προς το παρόν.

pokemon go president

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman