ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Αστυνομικό μυθιστόρημα γιορτάζει στο Μεταίχμιο

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αγαπούν, υποστηρίζουν και εκδίδουν συστηματικά αστυνομική λογοτεχνία από το 2001. Μέσα σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια, έχουν κυκλοφορήσει περισσότεροι από 230 τίτλοι των σημαντικότερων εκπροσώπων του είδους, που καλύπτουν όλο το φάσμα της αστυνομικής λογοτεχνίας: ελληνικό νουάρ, ψυχολογικά, δικαστικά ή πολιτικά θρίλερ, hard-boiled μυθιστορήματα, καθώς και οι μεγαλύτεροι συγγραφείς της σκανδιναβικής σχολής με βιβλία που πουλιούνται σε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο!

Με τη Λέσχη Noir που αριθμεί περίπου 7.000 φανατικά μέλη σε όλη την Ελλάδα, με τους δύο Μαραθώνιους Ανάγνωσης τα δύο τελευταία χρόνια όπου οι αναγνώστες καλούνται να διαβάσουν περισσότερα από έξι βιβλία μέσα σε οκτώ μήνες, με τη δραστήρια Λέσχη Ανάγνωσης του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που συντονίζει ο συγγραφέας Αντώνης Γκόλτσος εδώ και δέκα χρόνια, με εργαστήρια δημιουργικής γραφής για παιδιά, παιχνίδια μυστηρίου και διαδραστικά παιχνίδια, συζητήσεις γύρω από το αστυνομικό και άλλες δράσεις, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την αστυνομική λογοτεχνία. 

Έτσι λοιπόν, λένε οι διοργανωτές, σας περιμένουμε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων για μικρούς και μεγάλους. Μία ολόκληρη μέρα γεμάτη περιπέτεια και μυστήριο, με εκδηλώσεις για παιδιά και συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης με ειδήμονες της λογοτεχνίας του αστυνομικού. 

Και επειδή γιορτή χωρίς δώρα δεν γίνεται, σας ενημερώνουμε πως όσοι παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας εκείνη την ημέρα θα μπουν σε κλήρωση που θα αναδείξει τρεις τυχερούς: ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει όλα τα βιβλία της αστυνομικής λογοτεχνίας που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά, το 2017, ενώ δύο ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους (από τον κατάλογο των αστυνομικών βιβλίων των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ) ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον ιστότοπό μας τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman