ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο "μαύρος" αποχαιρετισμός του Αρκά στο 2016

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Το 2016 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του έναν κύκλο εξαπλούμενης βίας και επιδείνωσης των πραγμάτων, εισάγοντας τον Πλανήτη σε μια εποχή γενικευμένης ανασφάλειας, όπου η ζωή κατάντησε να έχει σχετική αξία. 

Ο Αρκάς αποφάσισε να το κατευοδώσει με ένα σκίτσο που του ταιριάζει "ασορτί". Το σκίτσο δημοσιεύθηκε την επόμενη των Χριστουγέννων και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του George Michael.

Το σκίτσο, περιλαμβάνεται σε βιβλίο- ημερολόγιο που κυκλοφορεί μαζί με το "Έθνος". Όπως εξηγεί η εφημερίδα: "Η παρέα με τους αγαπημένους ήρωες του Αρκά φέτος μεγαλώνει και μαζί με τα Σπουργίτια, τον Άγγελο, τον Καρχαρία και τους Συνομήλικους, θα μας κρατήσουν συντροφιά και τα Ζευγάρια, ο Προφήτης, τα Ζώα Πολιτικά, τα Θηρία Ενήμερα και πολλοί άλλοι.

Ο Προφήτης με το υποχθόνιο χιούμορ και τις καταστροφολογικές του προβλέψεις λέει μεγάλες αλήθειες για τους λαούς και τους ηγέτες τους, τα Θηρία Ενήμερα σχολιάζουν με κοφτερή σάτιρα την πολιτική, την οικονομία και την κρίση, τα Ζώα Πολιτικά προσπαθούν να διερευνήσουν πόσο πολιτικός είναι ένας άνθρωπος και πόσο ζώο είναι ένας πολιτικός, ενώ τα Ζευγάρια γκρινιάζουν μεταξύ τους για τις δύσκολες ενδοοικογενειακές σχέσεις και τα προβλήματα συμβίωσης, απιστίας και παιδιών".

Τα... εορταστικά σκίτσα του Αρκά, ακολουθούν:

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.