ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ανεξήγητη "λειψανδρία" του ΣΥΡΙΖΑ

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις γενικών γραμματέων στα υπουργεία, μυρίζει παλαιοκομματική ναφθαλίνη.

Συνεχίζοντας μια κακή παράδοση του δικομματισμού, που θέλει το Δημόσιο να γίνεται καταφύγιο πολιτικών που ο κόσμος αποδοκιμάζει στις κάλπες, η νέα κυβέρνηση, πρόλαβε ήδη να τοποθετήσει κάμποσα δικά της παιδιά σε θέσεις κλειδιά του δημόσιου τομέα. 

Ενδεικτικά:  

·        Στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέλαβε οΚώστας Πουλάκης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

·        Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο Δημήτρης Τσουκαλάς, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

·        Στην γενική γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου οΧριστόφορος Βερναρδάκης, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος.

·        Στη γενική γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων οΓιώργος Ρωμανιάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

·        Στη γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας οΓιάννης Μπασκόζος, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

·        Στην γενική γραμματεία Ισότητας των Φύλων ηΦωτεινή Κούβελαυποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας.

·        Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη οΔημήτρης Αναγνωστάκης, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Το θέμα των κριτηρίων επιλογής των γενικών γραμματέων των υπουργείων, σημείωσαν ήδη οι βουλευτές του Ποταμιού Π. Καρκατσούλης και Χ. Θεοχάρης, οι οποίοι με ερώτησή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούν εξηγήσεις.

Όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων, η δυνατότητα πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του συστήματος Διαύγεια παραμένει εν ισχύ, δίχως να έχει ενεργοποιηθεί κάποια πρόσκληση από την κυβέρνηση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.