ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Βαρουφάκης: Μετά τον Σόϊμπλε, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον Λαφαζάνη

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Και μόνο η συνάντησή τους και μάλιστα σε κοινή θέα, έδωσε τροφή σε ποικίλα σχόλια.

Για κάμποση ώρα, το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή κι ενώ οι βουλευτές σταδιακά αραίωναν μετά από μια πολύωρη και επεισοδιακή συνεδρίαση, ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε μακρά συζήτηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Καθισμένοι σε ένα από γωνιακά τραπέζια του καφενείου της Βουλής για «μη καπνίζοντες» έδειχναν εντελώς απορροφημένοι από το θέμα τους.

bbbbbbb

Είναι λογικό να υποθέσει κανείς, ότι οι θέσεις που έστειλε η νέα ελληνική κυβέρνηση στους πιστωτές είχαν την τιμητική τους, δεδομένου ότι η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Λαφαζάνης έχει εγείρει συγκεκριμένες ενστάσεις πάνω σε πτυχές της προωθούμενης συμφωνίας, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να προκαλεί με τη στάση της εσωκομματικούς πονοκεφάλους.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Λαφαζάνης είναι από τους υπουργούς της κυβέρνησης που έχει εκφράσει ενστάσεις για όρους της νέας δανειακής σύμβασης, όπως ο ΦΠΑ, οι αποκρατικοποιήσεις, το ασφαλιστικό και τα εργασιακά θέματα.

Σε λίγη ώρα την Τετάρτη, αρχίζουν οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ στη 1 το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία και οι διαθέσεις πολλών βουλευτών, όπως ήταν εύκολο να διαπιστώσει κανείς την προηγούμενη μέρα, δεν είναι και τόσο ευχάριστες…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.