ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

«Θεός» ο παπάς

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ήθελε να συνδυάσει την προσευχή και την χαλάρωση με την βοήθεια… χασίς, αλλά και νεανικής παρέας.

Πρόκειται για έναν Πολωνό ιερέα ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς να καπνίζει χασίς, μαζί με δυο έφηβους νεαρούς 16 και 17 ετών. Ο 26χρονος ιερέας αποφάσισε να χαλαρώσει ύστερα από μία ημέρα σκληρής προσευχής στο δάσος, μαζί με δύο αγόρια από την εκκλησιαστική χορωδία. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον έπιασαν στα "πράσα", όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας σε ένα δασάκι, εντόπισαν τον ιερέα στο αυτοκίνητό του, στα περίχωρα της πόλης Γκλίβιτσε.

Από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα - ο ιερέας και οι δύο έφηβοι - έβγαινε πυκνός… καπνός. «Καταλάβαμε αμέσως από τη μυρωδιά ότι ήταν χασίς» δήλωσε ένας εκ των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Ο εφημέριος της ενορίας του Σεντ Μπαρτέλεμι, είχε στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Οι εκκλησιαστικές αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός. «Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ο ιερέας δεν επέστρεψε τη νύχτα στην ενορία του. Εξετάζουμε τις πληροφορίες για τη σύλληψή του», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής, ο πατήρ Μάρκιν Κρόλικ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.